reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Kropek u mnie tez problem z imieniem.moj maz chce Czeslaw po dziadku, a mi za chiny sie nie podoba. A on to to uparty osiolek jest. Wiec na razie unikam tego temu bo po co mi nerwy.

reklama
Kropek wyobrażam sobie jak Cię to musi denerwować.. i współczuję.
Ale ogólnie się mówi że nie powinno się imion kojarzyć z ludźmi. A poza tym dziwie się staremu chłopowi że matce ulega.
Gdzie on ma łeb :/
Nie ulegaj :) żadna różnica między Lilianna a Lily. Ty chcesz Polskie to ma być Polskie. A teściowej jak nie pasi to niech mówi per WNUSIA :D

Teściowa jak chce dzieci nazywac to niech sobie urodzi ;-) Mojej przyjaciółki córeczka też ma Liliana na imię i jest cudowna :-)
Sarna my dajemy po dziadku na drugie, tak dla pamięci.
Ja z wyborem imienia żadnych zmian nie przyjmuje, bo mówię o dziecku już po imieniu i uważam, że jest już nieodwołalnie nadane :-)

Nie wyświetlai się twój komentarz Choco... ale to już nie pierwszy raz to zauważyłam że o czymś piszecie i nie mogę tego znalesc.. no albo slepa jestem ;)

Ja też pisałam o butach. Za duże będą.

A ja jednak wyszłam. Cudne, błękitne buty w rozmiarze 42 (dzięki Ci Ecco) pasują i pozwalają komfortowo chodzić.
No to do pracy ale najpierw z siorą u lekarza siedzę. Miłego dnia laski.

reklama
Witam i ja :-)

Dziś kumpela dzieci do szkoły zabrała, więc piję kawę i szybko biorę się za kolejny torcik ;-)

Kropeczku 11cm, to rozm 18 i tak jak Choco pisze będą dobre dopiero ok roczku :sorry: Śliczne są, ale jak już to na kolejną zimę :-)

Do góry