Witajcie, jest godzina u mnie 21.58 i wlasnie zjadlam cala pizze. Chyba moj pierwszy powazny ciazowy smak. Od godziny 15 nie myslalam o niczym innym tylko o tej pizzy :/ waze juz ponad 70 kg
az strach pomyslec co bedzie w lutym. Powoli sie przyzywczajam z mysla, ze chyba juz nigdy nie bede szczupla jak kiedys.
W pracach super
dostalam staly kontrakt na silowni a w szkole dodatkowe godziny leca nie wiadomo kiedy. Najgorzej w sumie jest w dzien wszystko ogarnac ale to kwestia wypracowania jakiejs rutyny.
Synek czuje sie juz duzo lepiej, jeszcze ma troszke katarku ale juz jest w swoim humorze
A
Alia witaj, jakos bardzo wczesnie masz ta cesarke. A juz doczytalam, gratuluje blizniakow. Na pewno masz wiekszy brzuszek od nas w koncu masz tam dwoje Skarbow
Nova ja dopiero po 6-ciu latach prob i bledow trafilam na fryzjerke z ktorej jestem zadowolona. Nieraz wychodzilam ze lzami w oczach od innych wiec wiem co czujesz, jedyne co moge Cie pocieszyc, ze wlosy odrosna.
Jadzia zdrowia dla synka
Choco ale milo, ze wpuscili Cie pierwsza! Zdrowka!
Bozienko dokladnie tak jak mowisz, najlepiej zamknac sie w streylnej kuli i zywic sie energia sloneczna
Zuzuanko gratuluje przespanej nocy!
Szogi u nas tez piekna pogoda wiec korzystalismy dzisiaj ile sie da bo jutro powrot do deszczu.