reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Carolajna śniadanko super wygląda, ale u mnie wszystko z pogranicza słodkiego odpada. :baffled:

Bozienko rwa kulszowa,to szereg objawów i termin często naduzywany. U Ciebie kochana to pewnie ucisk na rdzeń kregowy w dolnym odcinku kręgosłupa. Ja mogę Ci polecić dużo pozycji krzeselkowej. Czyli lezysz w pozycji z uniesionymi nogami pod latem 90 stopni z krzesłem pod kolanami. To bardzo odciąża kręgosłup w tej części i daje ulgę. Poza tym pływanie. Świetne jest na tego typu problemy. :-)

NowaNatka ojej,bardzo się ta szyjka skróciła? Co mówią lekarze? Trzymaj się. Ja trzymam kciuki za Was:tak:

Malinko faktycznie ciężko odpoczywać jak tyle na głowie. Mam nadzieje, ze wszytko u Zuzi wyjdzie dobrze i będziecie miały czas by odpoczywać. Uważaj na siebie i usciskaj córcie ode mnie :-)

Dziękuję za kciuki :-)

reklama
MADZIU szyjka duzo sie nie skrocila lekarz kazal mi odpoczywac ale nie koniecznie lezec . ww rubrce szyjka macicy wpisal mi 210 a poprzedno mialam wpisane 220 nie wiem czy to dlugosc jest wpisana czy jak:(

reklama
Magda - to ja już teraz zaczynam trzymać kciuki - żeby potem nie zapomnieć. A i możesz mi dopisać wizytę na 09.02 (07.09 mam na NFZ ale tam się pewnie niczego ciekawego nie dowiem ;-)

Bozienka - znam ten ból :-l . U mnie jest to właśnie ucisk na nerw. W czasie ciąży zdecydowanie bardziej odczuwalny. na szczęście mam od czasu do czasu możliwość skorzystania z usług fizjoterapii, co mi bardzo pomaga, szczgolnie kiedy mięśnie są juz bardzo spięte. A na codzień próbuje pilnować prawidłowej postawy i się zbytnio nie obciążać. Ale wiadomo jak jest.

Malinka - dobrze przynajmniej ze juz jesteście w domku. Trzymam kciuki, żeby wyniki były dobre i żebyś w końcu choć trochę mogła odetchnąć.

Carolajna - gratulacje :-) nie zapomnij troche odpocząć w ramach świętowania.

Ad samopoczucia to miałam kilka fatalnych dni - dzieci wchodzące na głowę, Maleństwo nie dające żadnych znaków, do tego różne boleści, nawet nie wyszła mi niespodzianka na urodziny męża ;-) do tego jeszcze kontrahent, który złożył spore i niestety nietypowe zamówienie przestał się odzywać i odbierać telefony. A wszystko gotowe czeka tylko na ustalenie terminu dostawy.
Ale pogadałam z mezem, dzieci wzięłam na plac zabaw, a gość po prawie tygodniu sam zadzwonił. Wcześniej zapomniał ;-) oby jeszcze lekarz potwierdził ze z malcem jest ok i w ogóle będę szczęśliwa.

Do góry