reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Jest cudny fajna jest też wersja z żółtym ale chyba bardziej dla chłopca a to kolorystycznie i dla chłopca i dla dIewczynki wiec lepiej przyszłościowe brać hehehe;)

Chociaż dla dziewczynki ten reż fajny no oba są fajne ale wybraliśmy z mężem granat :)

Załączniki

• 1440862694147.jpg
    1440862694147.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 58
Dziewczyny ja Wam dobranoc chciałam powiedzieć :-)

Skończyłam właśnie torty i idę spać,ale tak mnie wszystkie gnaty bolą,że szkoda gadać. Jutro, a w zasadzie już dziś idziemy do znajomych,więc pewnie też mnie nie będzie. ;-)

Spokojnej nocy kochane :-)

Witam z rana :)
Coś i ja czasu nie mam ostatnio na pisanie.
Wczoraj jeszcze urodzinowe odwiedziny u mojej corci a do tego przytargalam sobie od rodziców ubranka po niej i ukladalam sobie, przeglądałam itp :)
Dostałam też od koleżanki ubranka dla córki, nowki sztuki niesmigane tylko odjete metki :) także czeka mnie jeszcze najlepiej dzis trochę prania i jak wyschnie znów układanie i przebieranie.
A do tego planuje spacer i jeszcze wypad na działkę do babci żeby się młodzież jeszcze mogła pokapac :)
Zycze każdej miłego dnia :)

Witam :)
Ja do domu dotarłam ok 23, zjedliśmy sushi i miał być romantyczny wieczór ale oboje zasnęliśmy ;) :)
Mąż już w pracy a ja się zbieram.
Córka została na noc u chrzestnej i dzisiaj na plaże idą więc nici z całodziennej wycieczki rodzinnej. Może popołudniu pojedziemy więc teraz nadgonię w pracy.

Dzisiaj po raz pierwszy w tej ciąży wstawałam do toalety o 5 rano i 8.20 kolejny bieg. Zaczyna się. ...
Miłego dnia :)

reklama
Do góry