reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Z fisher price są fajne u nas już dwójką dzieci w niej spalo
Uwierz Kropeczku, ze wolalam najzwyklejszy lezak z FP, ktory mialam dla dziewczynek :-)
Carolajna32
Fanka BB :)
A ja miałam ten zwykły z FP i bardzooooo mi nie pasował
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Nie no. Moze Ty bedziesz zadowolona ;-)
Wiesz może ja mam na to inne spojrzenie bo wiem jak młody tam lubial leżeć on nie potrzebował żeby go na rączkach nosić jak się go tam wkładał zawsze się uspokajal , druga była młoda od drugiej siostry leżała ale po niej aż takiego zachwytu nie było widac także mysle ze od dziecka tez dużo zależy
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
To na pewno. U mnie cala trojka inaczej z lezaka korzystala, ale ten dla synka po prostu byl okropny. Powyginany tam lezał jak nie wiem. Rosl, a lepiej nie bylo. Co z tego, ze sam bujal
Carolajna32
Mykam do spania. Rano muszę być w pracy.
Mam rozmowy kwalifikacyjne, później przychodzi nowy kucharz, muszę skoczyć do jubilera z mężem zamówić coś (rocznica), na 13 córkę zawożę do chrzestnej a później czas dla nas. Niestety nie tak kolorowo, że cały dzień bo wieczorem musimy być w pracy, mamy dużą rezerwację. Może w niedzielę się uda wyrwać
Dobranoc.
Mam rozmowy kwalifikacyjne, później przychodzi nowy kucharz, muszę skoczyć do jubilera z mężem zamówić coś (rocznica), na 13 córkę zawożę do chrzestnej a później czas dla nas. Niestety nie tak kolorowo, że cały dzień bo wieczorem musimy być w pracy, mamy dużą rezerwację. Może w niedzielę się uda wyrwać
Dobranoc.
Widzę temat huśtawek...my mieliśmy taką i u nas się sprawdziła
BRIGHT STARTS LEŻAK-HUŚTAWKA HYBRYDOWY - Bobas.biz.pl - Sklep internetowy
a na początek zamiast łóżeczka coś takiego, tzn łóżeczko też stało ale w ogóle z niego nie korzystaliśmy przez pierwsze miesiące... A ten kosz był mega wygodny i mogłam go wozić ze sobą po całym domu.
Kołyska-łóżecko dla noworodka - Sprzedajemy.pl
nie mogę znaleźć nigdzie zdjęcia identycznego więc pokazuję podobne
Magda możesz dopisać płeć, najwyżej jeszcze się zmieni;-)
BRIGHT STARTS LEŻAK-HUŚTAWKA HYBRYDOWY - Bobas.biz.pl - Sklep internetowy
a na początek zamiast łóżeczka coś takiego, tzn łóżeczko też stało ale w ogóle z niego nie korzystaliśmy przez pierwsze miesiące... A ten kosz był mega wygodny i mogłam go wozić ze sobą po całym domu.
Kołyska-łóżecko dla noworodka - Sprzedajemy.pl
nie mogę znaleźć nigdzie zdjęcia identycznego więc pokazuję podobne
Magda możesz dopisać płeć, najwyżej jeszcze się zmieni;-)
Carolajna32
P.S. właśnie rycze na koncercie Beyoncé (w tv afkors)
Malinka no taki właśnie chcę ale z innej serii.
Ta kołyska to kosz mojżesza, fajna sprawa.
Dobranoc ;*)
Malinka no taki właśnie chcę ale z innej serii.
Ta kołyska to kosz mojżesza, fajna sprawa.
Dobranoc ;*)
reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
M@linko ja zalowalam wlasnie, ze nie kupilam tego modelu, co Ty mialas. Bo ogolnie uwielbiam BS produkty :
Carolajna spij dobrze. Dobranoc :-)
Carolajna spij dobrze. Dobranoc :-)