reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Witam wszystkich ;) oj jaka ładna dziasiaj pogoda, trzeba ją wykorzystać :)

Novaspace mamy podobny termin czujesz już jakieś ruchy??

Bozienka śliczne szczeniaczki ;)

Widzę, że był temat o farbowaniu. W poprzedniej ciazy farbowalam włosy w 16 tc i później pod koniec i dzidziusiowi nic nie było.

Madisoni i jak poszlas na wzesniejsza wizytę? I co Ci powiedział?

Miłego dzionka dziewczyny ;) ja zaraz jadę na zakupy. Mam dzisiaj wenę :) Jak coś ładnego zakupię to się pochwalę ;)

Sarna jest nawet oddzielny watek gdzie pisza tutaj same mamy z UK :)

Mi sie dzisiaj dzien zaczal koszmarnie :/ Corcia popsula mi okulary, nie dalo sie naprawic, dobrze ze jeszcze sa te oprawki to tylko mam je do kupienia.
Jakby bylo malo wydatkow. Akumulator padl, mezowi ukruszylo sie 3/4 zeba. A po sierpniu najslabiej i jesli przetrwamy wrzesien to przetrwamy wszystko.
Az sie boje co sie jeszcze przytrafi :(

Ehhh :(
Gdybym mogła jakoś pomóc to daj znać.

Ja walczę ze ściągnięciem hydraulika do domu. I niestety dopiero jutro rano będzie a mam awarię.

Hej dziewczyny!
Ja w końcu w domu, od soboty u rodziców siedziałam *^^*. Trochę Was podczytywałam na apce, ale strasznie nie lubię na telefonie pisać, zatem post czekał do dziś.
Malinko, mam nadzieję, że z córcią już wszystko w porządku, trzymajcie się tam ciepło, cały czas trzymam za Was kciuki.
A u mnie dzisiaj wizytka, jeszcze trzy godziny... już się doczekać nie mogę. A i oczywiście, wróciłam do domu, gin a dziś jak za złość w domu ciepłej wody nie ma... trzeba się będzie pod prysznic do teściowej wybrać ;-/

A ja właśnie muszę nakarmić pasożytka mojego małego ;)

Załączniki

• 1440672738256.jpg
    1440672738256.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 40
NowaNatka ja uzywam biooil

gwiazdeczka, kati29 lekarz mi odradzał farbowanie,ze to jednak zawsze chemia i lepiej poczekać. Dzis mam fryzjerke, moze cos tam wymodze na głowie. Macie racje lepiej nie scinac na krótko, bedzie gorzej włosy układac pewnie.

Carolajna mysle wlasnie o takim jakby bobie nieregularnym, z tyłu krócej a boki dlugie i grzywka.
Ja dzis mam bóle takie kolki nieprzyjemne na dole, tam gdzie spojenie łonowe, kłucia ciągłe, to 16 tydz sie zaczął, m nadzieję ze to tylko rozciaganie macicy,a nic złego.
Podobne do opisu, który wkleiłas to raczej ok.

Dziewczyny Ja dla Corki kupiłam kokosowy materac, ze naturalny itp zdrowy dla dzidziusia i wygodny, kilka lat temu to nieźle sie nabiegałam za nim.
Teraz tez chciałam taki, a tu wczoraj wyczytałam co babki piszą ,ze :o podobno robaczki miała babka w nim, dziecko sie drapało, myśle ze to problem tu na wyspach tylko, ale pisza ze lepiej zwykly z Ikea kupic to pewne ze nic nie bedzie. Okazuje sie tu naturalny zły :(

Witam nowe brzuchatki :)

reklama
Do góry