reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny czy Was tez jeszcze mdli? Mnie nie codziennie ale zazwyczaj wieczorem i czasem sie to konczy wymiotami. Juz mam dosc :/

Kropku fuuuuj mieso fuuuuuu odrzucilo mnie totalnie :/ ale Tobie smacznego
Emka w pierwszej ciazy nakupywalam za duzo ubranek 0-3 miesiace i Alex nie zdarzyl nawet wszystkiego ubrac :/ a czemu lekarz odradzal fryzjera??? Ja dzis bylam zrobilam odrosty normalna farba, dodalam tez jeden kolor zeby odswiezyc fryzure.. Wlosy dalej zapuszczam dlugie, w pierwszej scielam krotko na boba i zle sie czulam z takimi krotkimi :) teraz jest wygodnie bo latwo zebrac w kuzyk i nie leca na twarz.
Lady Lady ja mam prawie same uzywki, zabawki tez. Ciuszki wypralam w 60stopniach, a zabawki wyszorowalam najpierw w wodzie z plynem a pozniej husteczkami anty bakteryjnymi, nie ma co popadac w paranoje. Jedyne czego nie kupilam uzywanego to recznik, przescieradla, kolderke, materac i inne takie rzeczy do kapania/higeny.
Caro Ty jak zwykle zabiegana :) mnie tez dzisiaj ciagnie podbrzusze i pobolewa krocze :/ a wozkow Quinny nie lubie jak dla mnie zbyt kosmicznie wygladaja :)

Gwiazdeczka mnie lekko mdli. Ale raz czy dwa dziennie przez chwilę. Wystarczy napić się Lodowatej wody i mija.

Ja uwielbiam boba i dłuższy przód. Nie toleruje długich włosów :(
Córka wiecznie krótkie miała, ostatnio chciała zapuścić więc ok ale sama się czesze.
Moje włosy teraz wołają o pomstę do nieba. Odrost jest no i zarosłam i się nie układają ; ( :( ale jeszcze kilka dni...
Biegam, biegam.
Jutro o 7 wstaję, o 8 muszę być w pracy, przed 10 wyjazd za miasto, dogrywamy szczegóły biznesowe.
Ja kocham Quinny, uwielbiam Buzz i Zapp ;))))

Mykam spać, muszę odpocząć, dobranoc dziewczyny.

Hej kochane :-)

Ja dziś wpadam jak po ogień. Nie mam pojęcia co u Was, ale listę obecności podpisuję :-)

Doczytałam o krwawiących nosach i dziąsłach. Dla tych co piją za mało, polecam pić dużo. To reguluje ciśnienie krwi i dzięki temu zapobiega pękaniu naczyń krwionośnych. Zapytajcie lekarzy o natutalną vit C (kwas askorbinowy). Uszczelnia naczynia krwionośne w bardzo bezpieczny sposób. U mnie dziennie min 3l samej wody i pomaga. Na bóle głowy, na napięcia brzucha i na krwawienia. Ale regularnie. Codziennie. Nie od czasu do czasu :-)

Lecę, bo mąż dopiero wrócił i musze mu jeść naszykować ;-)

Śpijcie dobrze kochane :***

Oto info o krwawieniach z dziąseł i nosa i bólach w podbrzuszu:

Załączniki

• 1440651756257.jpg
    1440651756257.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 46
  • 1440651766627.jpg
    1440651766627.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 48
Cześć dziewczyny, wybaczcie że sie nie odzywałam, ale odkąd mama jest u mnie nie mam czasu na neta i forum. Dziś Was troche nadrabiam :)

Ogólnie czuję się dobrze, mama bardzo mi pomaga i jest mi mega lżej... Niestety w poniedziałek już wraca do siebie, przyjeżdża w październiku z tatą na urodzinki Vivi :)
Brzuszek robi się coraz większy, szybcie niż w pierwszej ciaży, to na pewno.

U nas piękna pogoda, chyba ostatnie takie ciepłe dni, kiedy można jechać na basen, to korzystamy

Miłego dnia Wszystkim :-D

reklama
Hej dziewczyny mogę dolaczyc? Termin mam na 24. 02 , a wg om mialo byc na 1 marca i udzielalam sie trochę w marcowkach. Ale termin z usg sie zmienil

Do góry