reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Carolajna tez bym sobie powydawala na prawo i lewo ;-) niestety ja tam jakoś wyboru nie miałam mąż pojechał do wojska żeby mieć lepiej trzeba się teraz na cierpieć ;-)
Umnie była znajoma dlatego siedziałam cicho. Byłam na spacerze i placu zabaw musiałam trochę core nies i teraz mnie plecy bolą młoda się rozbawila i zasnąć nie chce :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Carolajna tez bym sobie powydawala na prawo i lewo ;-) niestety ja tam jakoś wyboru nie miałam żeby mieć lepiej trzeba się teraz na cierpieć ;-)
Umnie była znajoma dlatego siedziałam cicho. Byłam na spacerze i placu zabaw musiałam trochę core nies i teraz mnie plecy bolą młoda się rozbawila i zasnąć nie chce :-(

Bozienka uwierz, że i ja nie miałam łatwo, były bardzo ciężkie momenty.

Wybaczcie i jeżeli Wam to przeszkadza to się przymknę, nie chwalę się zakupem ze złym zamiarem tylko z radości :*)

Magda to mozemy sobie przybic piatke.Tez marze zeby isc spac.Wczoraj cala noc co 1.5 godziny latalam do ubikacji na siku.Myslalam ze ta noc sie nie skonczy.A jak juz mi sie super zasnelo to zadzwonil budzik po tabletki :/ dzis w ciagu dnia nie bylo mozliwosci odespac wiec licze ze dzisiejsza noc bedzie lepsza.

reklama
Zuzanka przepis dla ciebie

0,5 szkl oleju

cała torebka papryki słodkiej

2 kg papryki żółtej

2 kg papryki czerwonej

4 kg pomidorów

1 cukinia srednia

sól do smaku

podsmazyc pokrojana w paski cukinie oddzielnie(bez skórki i pestek) , podgrzać olej wżucic słodką papryke na olej na kilka minut , dodac jedna druga papryke pokrojona w paski, podsmazyc zeby zmiekla. polączyć z cukinia, dodać pokrojone pomidory bez skórki, pogotowac az pomidory zrobia się lekko miekkie. zalewac goráce do sloików i pasteryzowac :) smacznego
Mi wyszło 38 słoików z 4 porcji i na obiad było ;)

Bozienka gratulacje :)

Ja juz na dziś kończę i idę zaraz spać bo się ną robiłam pół dnia w kuchni a później jeszcze wene na koszenie trawy miałam ;)

Do góry