reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Kropek - Twoje leczo kusi:-) wg jakiego przepisu robisz?
Gwiazdeczka - Byłam w sobotę na ślubie kuzynki i pół mszy miałam mokre oczy, ech.. byłam bardziej wzruszona niż para młoda i ich rodzice razem wzięci ;-)
Tinaq - no niestety ja te, denerwuje się o byle głupstwo. Staram się na spokojnie, ale poziom tolerancji mam wyjątkowo niski. Najgorsze jest to, że strasznie mnie dzieci irytują, zwłaszcza jak marudzą.

reklama
Ale dzisiaj cisza tutaj hmm gdzie wszystkie jestescie?????? Wlasnie sie objadlam pistacjami.. Chyba juz nigdy nie bede taka zgrabna i szczupla i silna jak kiedys bylam :( caly dzien mam o to dola :/

Gwiazdeczka skad ja to znam ;) caly czas sie martwie ze juz sie w ciuchy nie mieszcze :)
I tak wlasnie musze wymienic sobie garderobe na bardziej ciazowa :)

Dzis rano jeszcze troche mnie bolala ta buzia ale w koncu na szczęście przestalo :)

Za to okazalo sie ze z dnia na dzien urosly mi cycki i kazdy biustonosz mi przeszkadza do tego stopnia ze robilo mi sie slabo, niedobrze i bolaly mnie zebra..

Dzis tez moja mala osiagnela chyba apogeum swojego wymuszania i marudzenia.

Jutro w koncu maz w domu, ale tylko jeden dzien, az niewiadomo co zrobic z czasem :)

Ja noszę tylko ciążowe bo wszystko inne mimo, że wchodzi to uciska podbrzusze i mnie zaczyna boleć. Cycki dalej nic.

Podziwiam te z Was co tak potrafią z mężem na odległość...ja nie umiem :(

Carolajna jakbys nie miala co wydawac to bys nie wydawala. Takze nie marudz :)
Choco tak ale dzisiaj mnie poniosło. Bo kupiłam biurko i stół a potem w aptece musiałam 650 zł zapłacić o za łóżeczko dzisiaj bo wczoraj nie dojechałam i karmy dla psów zamówiłam na 400 zł więc zakupy w H&M za kolejne 500 były już nie na miejscu.. Ale dopiero teraz to do mnie trafiło. Mąż mnie ubije w końcu :(
Teraz kilka dni zaciskam kartę w portfelu.

reklama
Carolajna no wlasnie, nie musisz codziennie tyle wydawac :)
I na pewno np jutro nie bedziesz mialam juz takich potrzeb jak dzisiaj wiec bedzie dobrze :)
Dasz rade, w koncu bedziesz wszystko miala i nie bedziesz juz wydawac pieniedzy :)

Do góry