reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Witam Was, my juz po pierwszej drzemce zaraz jedziemy po mleko i do mamy na kawe. Obiad ugotowany, dzisiaj wolne od pracy wiec druga drzemke przeznacze na odpoczynek. Nogi do gory, TV on i tyle mi trzeba do szczescia. Widze, ze macie sie wszystkie na fb..

Margarita ja mieszkalam niedaleko Krakowa, moja siostra tam studiowala wiec u niej sie zatrzymywalam, nocleg nie mam pojecia czy znajdziesz jakis fajny i tani :o Powodzenia w szukaniu w kazdym badz razie :D
Kropku ja nie mam ochoty na leczo ale jakbys robila zupke pomidorowa to przeslij :)

Zostałam zmasakrowana w Biedronce. Weszłam po wodę Frugo dla małej i jakieś naklejki. Wyszlam po odstaniu w kolejce długim i oczywiście przypomniałam sobie o czymś jeszcze. Wchodzę, biorę jedną rzecz i znowu kolejka. 2 kasy otwarte, mnóstwo ludzi, duże zakupy ale cóż. Nagle idzie kasjerka, znajoma i mówi : proszę iść do kasy nr 5, Pani w ciąży przodem (do mnie), na to dwie babcie z koszykami pełnymi sprint do kasy, zajechały mi drogę i mało nie przewróciły z krzykiem (!!!!), że one jako starsze mają pierwszeństwo! Nooo

reklama
Witajcie kochane :-)

Dziękuję za troskę :***

Neta mi wczoraj szwankowal mocno. Weszłam tylko na wątek z listą i dalej nic nie mogłam poczytać. Nie mam zatem jeszcze pojęcia co u Was,ale już jestem :-)

Bozienko widziałam na FB, że jednak Alex. Gratuluję kochana :-)

Do góry