reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
Demolka ja też jeszcze czasami miewam takie bóle . No trochę ochlonelam .... ale aż mi się płakać chciało ze zdenerwowania zjadłam sobie ogoreczki konserwowe i mam teraz zgage .....
Bozienka24
Demolka A hahah właśnie nie pojadłam ;-)
Wolność! Teściowa zabrała synka na spacer i się nim zajmie aż wrócę od fryzjera.
Demolka, luzik, ja w drugiej ciąży a też jeszcze nie czuję. na wszystko przyjdzie pora.
Mnie z kolei trochę dziś brzusio ciągnie i.. swędzi, skóra się rozciąga, ot co. Idzie przeżyć.
Synio dziś rano miłą niespodzianke zrobił, gdy zobaczył michę z kaszą powiedział: "Mniam! Daj!"
Demolka, luzik, ja w drugiej ciąży a też jeszcze nie czuję. na wszystko przyjdzie pora.
Mnie z kolei trochę dziś brzusio ciągnie i.. swędzi, skóra się rozciąga, ot co. Idzie przeżyć.
Synio dziś rano miłą niespodzianke zrobił, gdy zobaczył michę z kaszą powiedział: "Mniam! Daj!"
Carolajna32
Aschlee a mi się dzisiaj śniło, że mam ból właśnie @ i o 7 rano się wybudziłam lekko przerażona
Bozienka24
A mi się parę dni pod rząd śniło ze jestem u lekarza i nie mogę zrobić usg bo ktoś mi się zawsze w kolejkę wcinal ..... i się sprawdziło nie mogę zrobić usg bo lekarza brak ;-)
Jadźka
mama 2 synów
Gwiazdeczka a co tam u Ciebie?
Achlee ja słyszałam że można mieć tak co miesiąc
Ale pojadłam kaszy jęczmiennej z sosikiem i ogóreczki konserwowe
Zdjecia przyszły i mam zajęcie ale najpierw poleże po tym jedzeniu
Achlee ja słyszałam że można mieć tak co miesiąc
Ale pojadłam kaszy jęczmiennej z sosikiem i ogóreczki konserwowe
Zdjecia przyszły i mam zajęcie ale najpierw poleże po tym jedzeniu
reklama