reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Demolka ja też jeszcze czasami miewam takie bóle . No trochę ochlonelam .... ale aż mi się płakać chciało ze zdenerwowania zjadłam sobie ogoreczki konserwowe i mam teraz zgage .....

Wolność! Teściowa zabrała synka na spacer i się nim zajmie aż wrócę od fryzjera. :-D
Demolka, luzik, ja w drugiej ciąży a też jeszcze nie czuję. na wszystko przyjdzie pora.
Mnie z kolei trochę dziś brzusio ciągnie i.. swędzi, skóra się rozciąga, ot co. Idzie przeżyć.
Synio dziś rano miłą niespodzianke zrobił, gdy zobaczył michę z kaszą powiedział: "Mniam! Daj!" :-D

A mi się parę dni pod rząd śniło ze jestem u lekarza i nie mogę zrobić usg bo ktoś mi się zawsze w kolejkę wcinal ..... i się sprawdziło nie mogę zrobić usg bo lekarza brak ;-)

Gwiazdeczka a co tam u Ciebie?
Achlee ja słyszałam że można mieć tak co miesiąc

Ale pojadłam kaszy jęczmiennej z sosikiem i ogóreczki konserwowe
Zdjecia przyszły i mam zajęcie :D ale najpierw poleże po tym jedzeniu :D

reklama
To widze ze duzo z nas koszmary mialo...ja swojego nie opowiadam bo wywolal u mnie panike i biegiem do WC lecialam ze lzami w oczach sprawdzac czy jest ok wszystko

Do góry