reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bozienka współczuję, dasz radę do jutra :-) W dobie komputerów to coś niesamowitego, żeby się numer zapodzial. Od mojego zawsze dzwonią dzień wcześniej, żeby potwierdzić wizytę.

A coś mi mówilo żeby tam zadzwonić ale sobie pomyślałam że mają numer to by dzwonili. Jaki kapustę siedzą tam dwie pielęgniarki i rejestrują mam nadzieje ze szybko wróci do starej przychodni

Hej, ja już po wizycie. Wszystko jest ok. i mogę wrócić do pracy. Oczywiście mam troszkę zwolnić tempo w pracy i nie brać sobie tyle na głowę jak to było przed ciążą. Poszłam do pracy powiedzieć dziewczynom i szefowi. Porozmawiałam z nim o moich obowiązkach i odciążeniu mnie ale w pierwszym momencie to chyba źle zrozumiał bo powiedział że sama powinnam wiedzieć i czuć czy chce pracować. A później zrobiło mi się głupio i zaczął mówić jakie sprawy są teraz na bieżąco i na jakim są etapie. Ale co się dziwić mężczyzna w życiu nie zrozumie kobiety i w dodatku ciężarnej :).

Anit super, a jak maleństwo?
U mnie w pracy zmieniło się to, że inny ton głosu mieli jak mi mówili, że mam coś zrobić ;-) A i tak siedziałam 8 godzin przy komputerze mimo, że nie wolno.

reklama
Bozienka Ty masz jutro, ja za 2 tygodnie wiec dasz radę. Anit a który Ty tydzień? Gratki z wizyty. Płeć wiadomo coś?
A ja distalam siatkę jabłek z działki i zaraz racuchy z jabłkami, potem sok świeży z jabłek, wieczorem kisiel z tartym jabłkiem i może pieczone jabłko. Chociaż w głowie mam śledzie :-)

Do góry