reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Z maleństwem wszystko ok. dzisiaj było odwrócone. Ostatnio miało głowę z lewej strony a dzisiaj z prawej. Nie spało tylko rozrabiało ale bardzo delikatnie. Mówiłam gin. że jeszcze nie czuję ruchów. Mówiła że na spokojnie mam jeszcze czas na czucie kopniaków. Po wizycie poszłam do kilku sklepów dziecięcych ale chyba wybredna jestem, bo nic specjalnego mi do oka nie wpadło.

reklama
Ati no dam rade ale wiesz ja nie mam 5 km tam dzieciaki musiałam sprzedać ;-) a pozatym juz się nastawilam a tu klops ale przynajmniej mi się spac odniechcialo z nerwów ;-)

Ati to 15 tydz. i 5 d. Ostatnim razem na szczegółowym usg ginekolog mówiła ze jakby coś widziała ale nie jest pewna że będzie chłopak. Ja czuję że to będzie chłopak. Synek mój 11 letni bardzo chciałby aby to była siostra a 8 letni chce braciszka. No niestety nie da się wszystkich zadowolić.

Ja lecę zabrać się troszkę za porządki, bo od jutra znowu na wysokich obrotach. A skoro mam zwolnić tempa to muszę sobie to po prostu wszystko dobrze rozplanować i będzie już pół sukcesu.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!

Jadzka a mnie sie wydaje, ze mi brzuch w ogole nie rosnie :/
Margarita tez dzisiaj poczulam mocniejsze niz zwykle ruchy :) niesamowite uczucie :)
Kati a mnie sie bardziej podobaja ciuszki chlopczykowe :) :) :)
Bozienko co to za lekarz co Ci znac nie dal?
Anit super, ze wszystko dobrze i ze wracasz do pracy, pamietam jak pisalas, ze chcesz wrocic. Dobrze, ze szef zrozumial w koncu. A synkow bys zadowolila jakbys miala blizniaki- parke :D
Ati ale sie objesz jablkami :D :D :D ja mam faze na nekatrynki i pomidorki :)

oj Bozienka sprawdzają Twoją cierpliwość i naszą przy okazji bo tyle czasu kciuki trzymać to przykurczu można dostać:)

Anit gratki wizyty i powrotu do pracy, pamiętaj aby się oszczędzać i trzymać rękę na pulsie z tymi obowiązkami !
Ati se poszalałaś z jabłkami aale w sezonie swoje zawsze najzdrowsze! ja dzisiaj też wciągnęłam kwaśną papierówkę:-)
Gwiazdeczko jak się czujesz?
J a już dzisiaj lepiej brzuch niej ciągnie i kłuje ale nie chwalę dnia przed zachodem:)
Aha i zazdroszczę tych Waszych ruchów, kopniaczków itd ech pierwsza dzidzia więc pewnie jeszcze poczekam.

Ati widzę dziś szaleństwa w kuchni. Ja się naszukalam dzisiaj kwaśnej kapusty kiszonej i w końcu nastawilam cały gar bigosu, szkoda że to tak długo musi się gotować.

A ja dzis znow bole pezypominajace @ :/

Ale robicie smaki na bigos i kapuche :)

Bozienka dobrze ze chociaz dlugo nie trzeba czekac.Ale przygrali nie kiepsko :/

Anit super wiesci [emoji106]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry