reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Aschlee sorki musiałam przeoczyć:sorry: a jak się czujesz/ rozumiem że leżenie wychodzi Ci już bokiem.
Bozienka to jak ten sam lekarz w innej miejscowości więcej Cie kosztuje?
Carla oj masz zachciewajki ja bym pawia puściła hehe
Magda jak z córcią i jej paluszkiem? Odpoczęłaś ciut po nocnych wypiekach?
Ja wzięłam pół nospy i już tak nie ciągnie.
Kciuki trzymam za wizyty Bozienka Carla Aschlee a Wy już wecie ktto Ws as się zadomowił czy coś przeoczyłam?

U mnie to wygląda tak,że najpierw o 10 rano jest usg. O 10.45 mam konsultacje z diabetolog-ginekolog, a potem o 15 z tym ginem. To wszystko jest w tym samym szpitalu :-)

Demolka ja nie wiem wsumie to mi nieśmiało powiedział ze chłopak ale nie biorę tego wogóle pod uwagę ;-) może jutro się dowiem ;-) Magda może by tak do nicu dopisać płeć dziecka :-) juz parę wie ;-)

Demolka no juz mam serdecznie dosc lezenia.Zobacze co moj powie o tym lozysku,krwiaku i szyjce :/ oby teraz juz bylo tylko lepiej.

U mnie niby dziewczynka ale tez jeszcze sie nie nastawiam zobaczymy co zobaczy miedzy nozkami za tydzien ;)

A ja mam podły humor:(

Dowiedziałam się parę dni temu że moja była najlepsza przyjaciółka jest w ciąży i ze ma straszne problemy ...źle znosi ciaze:(

Mam ochotę się do niej odezwać bo się martwię o nią i jeszcze rok temu nie wyobrażałam sobie ze jak druga będzie w potrzebie to nie będzie reakcji ale z drugiej strony dumą mi nie pozwala... raz ze ona wiedziała że ja jestem w ciąży i ze poch wszystkich przejściach ze nam się udało a wiedziała jak przeżywamy ze nie mogę zajść w ciążę no i nie odezwała się dwa ze dużo przykrych słów usłyszałam...

Nie wiem co powinnam zrobić z jednej strony mimo tego wszystkiego boli mnie ze jej źle z drugiej strony gdyby chciała jakoś odnowić kontakty to to jak zaszłam w ciąże to był idealny pretekst do zagajenia rozmowy:( wiec może nie ma co się pchać tam gdzie nas nie chcą?
Mam teraz myślenie :( czuje się nie komfortowo w tej sytuacji:(

reklama
Kropek a może jest uparta i myśli tak samo jak Ty ?? Może warto spróbować? Jak się spróbujesz to się nie dowiesz

A ja jestem głodna i mam mega ochotę na cebule albo pomidora z cebula ale ani tego ani tego nie mam :-( a więc idę spać głodna :-(

Do góry