reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
Demolka tez się każdym bólem stresuje a zwłaszcza jak mnie zaczyna kluc w szyjce odrazu mi się kojarzy z rozwarciem :-( mam nadzieje ze mnie jutro lekarz uspokoi i jeszcze się martwię tym twardnieniem brzucha
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Demolka ja też mam. I to nie koniecznie po wysiłku, bo czasem zasuwam i mnie tak nie boli, a bywa,że mam w miarę spokojny dzień i potem daje popalić
Dzięki dziewczyny trochę mnie uspokoiłyście, nie pamiętam żeby któraś ostatnio pisała o bólach i tak schizy załapałam a wizyta dopiero za dwa tyg.
Ale mój mnie właśnie pocieszył ze moze będzie w domku szybciej bo za 3 tyg a nie za 5tyg! zawsze to coś
Ale mój mnie właśnie pocieszył ze moze będzie w domku szybciej bo za 3 tyg a nie za 5tyg! zawsze to coś
Bozienka24
Demolka ja juz nic nie mowie bo znowu mi powiedzą ze panikara jestem hihihi ;-) a mój za 2 tygodnie kończy służbę i będzie na 2 miesiące (mam nadzieję) w domu :-) i najprawdopodobniej w listopadzie znowu pojedzie :-( na 2 miesiące i oby wrócił na poród
Bozienka każdy ma prawo bać się panikować itd dla mnie to pierwsza tak długa ciąża i wszystko jest nowe dlatego myśle ze fajnie jest wymienić się spostrzeżeniami czy obawami. Jak wiem że nie jestem sama i Wy też czujecie te kłucia to mi jakoś lżej że to normalne itd większy spokój mam
A to Twój mąż wojskowy? to znasz rozłąkę, mój musiał wyjechać, pracę miał ale bez wypłaty, albo zaliczki na weekend np 200zl i bądź tu babo mądra i rób z tym co chcesz a lekarze nas że tak ładnie nazwę ciut kosztowali ech... życie
A to Twój mąż wojskowy? to znasz rozłąkę, mój musiał wyjechać, pracę miał ale bez wypłaty, albo zaliczki na weekend np 200zl i bądź tu babo mądra i rób z tym co chcesz a lekarze nas że tak ładnie nazwę ciut kosztowali ech... życie
Bozienka24
Demolka jak narazie to się stara na zawodowego ale te starania kosztują nas właśnie rozlaka dopuki nie podpisze kontrakt z jakąś jednostka to niestety będzie wyjeżdżał na szkolenia byle by sobie oficerki nie wymyślił bo wtedy nie będzie go pół roku :-( a coraz częściej o tym mówi .....
Demolka :-( te wyjazdy są najgorsze ale jak mój nie znajdzie pracy z wojskiem mu nie wypali to tez pewnie wyjedzie :-( z mojej pensji będzie ciężko wyżywić i utrzymać 5 osobowa rodzinę :-(
Demolka :-( te wyjazdy są najgorsze ale jak mój nie znajdzie pracy z wojskiem mu nie wypali to tez pewnie wyjedzie :-( z mojej pensji będzie ciężko wyżywić i utrzymać 5 osobowa rodzinę :-(
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Bozienko my nie mówimy,że panikujesz, tylko uspakajamy Założę się,że ledwo minie dzień od wizyty, a Ty znowu będziesz się martwić Kochana, taki juz los nas ciężarnych :-)
reklama
Bozienka24
Magda hahah no tak jak maleństwo się ruszać nie będzie to będę panikować ;-) narazie nie narzekam na ruchy ;-) a bóle były są i będą ;-) jeszcze tylko 23 tygodnie ;-)