reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Gwiazdeczka cieszę się, że wszystko dobrze :-)
Mam przeczucie, że to chłopiec i jakoś podświadomie oglądam rzeczy dla chłopca, zobaczymy czy słusznie :-)
Dzisiaj się dowiedziałam od znajomej, że była żona mojego męża nie może przeżyć, że jestem w ciąży i zbulwersowana opowiada wszystkim jak tak można. 6 lat po -rozwodzie i tyle nienawiści w tej kobiecie, a twierdziła przy rozwodzie, że tak jej źle było to co ją to w ogóle obchodzi, znowu będzie młodą nastawiac przeciwko mnie.

reklama
Ja też nie wiem. Carolajna dla mnie to bardziej humorystyczna historia, złość tej kobiety bardziej mnie bawi niż stresuje. Niech się baba cieszy, że ma ogromne alimenty, poza tym mąż płaci córce za telefon, zapewnia co roku wakacje i tak szczerze to spełnia wszystkie zachcianki. Pewnie się tamta boi o alimenty, ale my akurat nie zamierzamy nic z nimi robić.

Hej
czytam ale coś weny na pisanie brak.
Ja za bardzo nie myślałam o plci, lekarz spytał czy chcemy wiedzieć, ne skończył zdania i była odp mojego- no jasne hehe więc pierwsze co powiedział że "dzisiaj same dziewczyny są" mój szczęśliwy że zdrowe ale w głębi myślał o chłopcu, stwierdził z przerażeniem ze on nie umie się lalkami bawić- jego mina bezcenna hehe
coś dzisiaj mam kiepski dzień brzucho ciągnie ech..

U nas płeć podają dopiero na połówkowym. Wcześniej można umówić się prywatnie od 16tc. W wielu rejonach jednak, jest zakazane podawanie płci w ogóle, ze względu na to,że pewne nacje masowo usuwały ciąże, gdzie dziecko było dziewczynką. Nie zmienia to jednak faktu, że prywatnie można płci zawsze się dowiedzieć. Ja się boję........Boję się, że jak będzie dziewczynka, to sobie nie poradzę. Będę porównywać do Kaji wszystko i to mnie przerośnie. Znowu jak będzie chłopiec, to moje wyrzuty sumienia względem ostatniej ciąży będą jeszcze większe. Wiem,że tego nie rozumiecie, ale u mnie ta walka ciągle trwa :sorry:

Mąż mnie dziś zaskoczył.......Dokładnie za miesiąc mamy pierwszą rocznicę odejścia Kaji. Powiedział mi, że on 17 września bierze wolne....Ja nie skojarzyłam. Myślałam o rocznicy ślubu, albo poznania się, albo choćby o usg....on na mnie oczy i tekst "no coś Ty? nie mów,że nie wiesz?". Mimo iż dziś sama świeciłam świeczkę, nie załapałam i głupio mi się zrobiło. Jestem z niego bardzo dumna. Inni już zapomnieli i bałam się,że on też....a jednak nie....

reklama
Do góry