reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny dziekuje bardzo za slowa otuchy!!

I dotrwalam do konca dnia czujac sie dobrze.. Pomijajac fakt, ze dwa razy o malo co nie zwymiotowalam to musze przyznac, ze znacznie mi sie samopoczucie poprawilo. Oby tak dalej.

Magda ciesze sie razem z Toba!
Ashlee dobrze, ze z dzidzia wszystko ok, to najwazniejsze
Ollcia tak, rozplywam sie z deszczem, od rana leje i leje
Anit milego wypoczynku! Tez sie boje psow. My jutro jedziemy na farme, moj synek uwielbia ogladac zwierzatka wiec bedzie mial frajde.

Hej. A co tu taka cisza?
U mnie nos zapchany na całego a do tego ból głglowy ; (
Jadę na jarmark kupić trochę owoców i warzyw z dzieciakami.

Hej, chyba upały wszystkich zmogly. Carolajna dzisiaj jakiś jarmark warzywny funkcjonuje?
Od początku ciąży tak mnie zatoki dobijaja, że wczoraj w kinie jak włączyli klimę to czekałam kiedy film się skończy, bo myślałam, ze mi głowę rozsadzi. Znacie jakieś sposoby na zatoki? Przed brałam renopuren, ale teraz już nie wiem co robić :-(

Witam i ja
Bozienka ja uwielbiam takie niespodzianki moj będzie albo za tydzien albo za 5 tygodni więc też plany będą zmienne.

Madziu bardzo się ciesz że wyniki dobre, wiadomo te testy nigdy nie dadzą nam 100% gwarancji ale zawsze większą pewność i spokój który u Ciebie jet bardzo wskazany a skoro nie kontaktowali się z resztą wyników to znaczy że nic złego nie znaleźli i tylko się cieszyć:)

Aschlee a dlaczego nieplanowana wizyta znów jakieś krwawienia? Bidulo Ty Jesteś przykładem jak kobiet pragnie dziecka i walczy o nie, trzymaj się już 1/3 za Tobą!

Carola Ty w Pl mieszkasz i masz jarmark otwarty? U mnie wczoraj szał w sklepach a to przecież tylko jeden dzien wszystko pozamykane.

Gwiazdeczka zazdroszczę deszczu, w nocy grzmiało ale tylko kurz starło i to nie wszędzie, nie ma czym oddychać.

Miłego dnia dziewczynki:-)

reklama
Witajcie:) oj nie wiem co to z tymi chorobami ja 2 tygodnie temu bylam też chora katar, gardło kaszel i gorączka 39 :( ale obyło się bez antybiotyków jakoś się wykurowalam.
Margarita zatoki ciężka sprawa.. może jakieś inchalacje? Ja przed ciążą bralam sinulan forte ziołowe i tak po tygodniu brania mi nawet przeszło, ale nie wiem czy w ciazy można brać. Myślę że inchalacje mogą pomóc

Do góry