reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Witam serdecznie wszystkie mamy z terminem na luty :-) Melduje sie na 26-tego lutego :-) Wiem ze dosyc pozno sie dopisuje ale wczesniej nie mialam odwagi. Zaczelam tutaj watek Luty2013 ale w 11 tygodniu poronilam.
Ciezkie przezycie ale wszystko sie dzieje z jakiejs przyczyny, ja tak mysle. Jesli mam byc szczera to fasolka chyba wiedziala ze nie byl na nia czas. Bylam nieszczesliwa, facet do dupy a nie na partnera, wszystko to bylo nie tak. Oczywiscie bardzo przezylismy strate i czesto jest w moich myslach ta malutka Fasolka ale z perspektywy czasu widze ze wszystkie mamy zapisane przeznaczenie i czasem cos co w pierwszej chwili wydaje sie strasznym nieszczesciem okazuje sie ze tak po prostu mialo byc.
Znalazlam swoja druga polowke, zycie sie nam polukladalo, jestem wdzieczna za ta ciaze i coraz bardziej spokojna :-)
Mam pytanie do Was dziewczyny. Czy mecza Was migreny? A jesli tak jak sobie radzicie?
Pozdrawiam serdecznie z Zielonej Wyspy :-)

Detektor jest super! Dzięki Magda :*)

Załączniki

• 1439486657109.jpg
    1439486657109.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Dzieki Dziewczyny, tutaj lekarz mi paracetamol polecil, ale nie pomaga. Ciemny pokoj oraz oklady pomagaja,ale dzisiaj forma totalnie mi polegla. Ciezko mi cokolwiek zrobic z takim bolem ale miejmy nadzieje przejdzie niedlugo. A jak z porannymi mdlosciami? Czy juz lepiej u Was?

Do góry