reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Madisoni no brzuchol wyżej ;) :)

Załączniki

• 1439473928859.jpg
    1439473928859.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Madzia mnie wywolala do tablicy, to sie melduje :-)
jestem na wakacjach i wcale wiecej czasu nie mam niz w domu, a tu spacer, a tu basen itp. :p

Jadzka - jak Cie podziwiam za te zdjecia. Ja przebieranie i obrabianie swoich skonczylam na 2013roku i jakos nie moge sie za to zabrac. Chociaz obiecalam sobie, ze do narodzin malucha musze miec wszystko na biezaco wywolane - zobaczymy :)

Jezeli chodzi o wage, to jestem na razie na zero, chociaz brzuch wywalony mega. W pierwszej ciazy przytylam ok 10kg, teraz tez bym nie chciala wiecej. Lekarz, ktory mi robil cc powiedzial, ze nie widac, ze w ciazy bylam.

A co do cc (byl juz temat porodow kilka dni temu), to ja wspominam bardzo dobrze. Pewnie wszystko zalezy od szpitala. Od razu dostalam corke do siebie, co 3 godz przychodzila polozna laktacyjna, ktora pomagala karmic piersia. Fakt, ze brzuch boli na poczatku, ale chyba dzialaja hormony, ze od 12godz po cc nawet przeciwbolowych nie chcialam, a po kilku dniach smigalam normalnie.

Kropek super :-) ja mężowi nagralam I wysłałam mówił ze słucha codziennie przed snem i jak tylko przyjedzie to odrazu zaczyna słuchać :-)

Taka mala rzecz a cieszy :-D

reklama
Do góry