reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Nie, bo nie chce zmieniac go...u mnie juz sprawdzalam kilku lekarzy i nie oddalabym sie juz poraz kolejny w ich rece.Jedyne gdzie moge podjechac to do szpitala.Zreszta raz jak chcialam skontrolowac u innego ( bo mial super opinie i niedaleko mni) bo moj byl na urlopie to odeslali mnie do szpitala.A nic nie ukryje bo w Mutterpass mam wszyszko wpisane.Wlacznie z wyznaczonym terminem kolejnej wizyty :/

reklama
Bozienko współczuję tego bólu. U mnie odpuścił po paracetamolu,ale czuję się fatalnie i pewnie zaraz wróci :-(

Aschlee ja jestem pewna,że lekarze wiedzą co robią. U mnie ciąża tez trudna,a mimo to nikt mnie nie ciąga na wizyty co chwilę. Mam póki co co 4 tygodnie. Mój lekarz mi.to wytłumaczułatwia,że na tym etapie ciąży i tak nic nie zrobią więcej. Dopiero po 20 tc będą bliżej monitorować. Trzymaj się kochana o życzę CI jak najwięcej tych lepszych dni! :happy:

Margarita dziękuję :-)

Magda jak dalej tak będzie to wezmę apap. Jakiś koszmarny dzień zaczęło się od nocy córa się budziła co chwile marudzila rzucała się po łóżku rano musiałam isc do radcy pogadać wkurzyłam się bo miał być a go nie byli wróciłam głowa mi pulsowala zjadłam śniadanie bol nie przeszedł i do tego mdłości mam chce mi się ryczec :-( oby szybko minął ten dzień

reklama
Do góry