reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

U mnie z jedzeniem było okropnie przez ponad 2 miesiące czyli zaraz od poczatku ciąży. Nie mogłam jeść, byłam tak pełna. Tak jak by organizm przestał trawić. Masakra jakaś. Jak zjadłam kanapkę to do wieczora czulam pełność..:baffled: Ale odpukać od tygodnia mi całkowicie przeszło. Mogę wreszcie jeść

reklama
Dziewczyny a Wy macie czasem pobolewania brzucha? Czasem przypominajace te przed @? Troche mnie to niepokoi jak mam byc szczera

Dzień dobry :-) dziewczynki nie zawsze są większe od chłopców. Mój starszy brak urodził się z wagą 3750 (59 cm długi), a ja ważyłam 3950 (61 cm długości). Filip miał 57/4000. Zobaczymy, jak teraz będzie z drugim chłopcem.
U nas wczoraj wieczorem była burza. Powietrze zrobiło się takie rześkie, że całą noc spałam jak suseł. Dziś od razu lepsze samopoczucie. Apetyt zdecydowanie mniejszy niż wczoraj.

Aschlee mam tak w pachwinach tez mnie kluje i czuje jak by mnie w szyjce kulo i piecze kolo pępka czasami no i blizna boli . Wszystko to musze zapisać na kartce i popytać lekarza czy tak ma być. No i dostałam juz parę kopniaków :-D wiec juz wiem ze maleństwo kopie co 3 dzień ;-) heheh

Kati od kiedy się dowiedziałam zaraz miałam takie przeczucie że będzie 3 chłopak z czego ja i mój M. bardzo się cieszymy. Oczywiście powiedziałam to mojej gin. na pierwszej wizycie i Ona powiedziała że jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że faktycznie będzie chłopak. Tydzień temu byłam na Usg i gin. nie potwierdziła, że będzie chłopak ale coś tam już niby widziała ale do końca nie była pewna, a ja z uśmiechem na twarzy "ale ja jestem pewna pani doktór". A tak serio to jest mi to obojętne , już je kocham nad życie.

Aschlee ja tez mam pobolewania ale i w pierwszej i drugiej ciąży tez tak miałam wiec teraz się tak tym nie przejmuje, u mnie są to rożne bóle raz tak "okresowo" a czasem czuję kilkusekundowe ukłucia jakby w szyjce czasem dosyć mocne. Wiadomo żadnych boli nie można lekceważyć, najlepiej aby gin sprawdził

reklama
No wlasnie mnie kluje tylko przy kichaniu np a tak to czasem takie bole @,blizna tez pobolewa ale mowily ze moze tak byc i ze mam ja smarowac oliwka...
Najbardziej te bole @ mnie martwily ale moze faktycznie panikuje bez potrzeby :)

Do góry