reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Umyta leżę z powrotem. Jak na złość dzisiaj nie mogłam się wkłuć w brzuch. Napierw krew aż się cofnęła zanim wbiłam do końca a potem ból za każdym razem u cały brzuch mam w kropkach. Wrrrrr

Carolajna mnie uczono ze robi się od pępka 2-3 palce i w ramię tez można i w udo właśnie braciakowi tobiłam w brzuch a teraz sam sobie robi w ramię . Może warto zmienić skoro taki obolaly juz

Ja dzisiaj też mam problem z apką
Dzisiaj jestem jakaś nieprzytopna i bez energi ze złym chumorem i wogule i niewiem dlaczego :( Czytam co piszecie i do mnie nie dochodzi marakra czytam po kilka razy i nie dociera.

Z dobrych wiadomości to wydaje mi się że os paru dni delikatne ruchy czuje ale bardziej z wieczora.

reklama
Do góry