reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

O rajciu to faktycznie co lekarz to inna teoria bo mi moj mowil ze nie möge odstawic naraz tylko stopniowo bedziemy zmniejszac...szok...[emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] ile lekarzy tyle opinii

Aschlee25 tobie kazał zmniejszac bo bierzesz kilka tabletek dziennie, ja np teraz tylko 1x dziennie i tez zmniejszylam, bo wczesniej bralam 2x dz. Jak ktos od poczatku bierze tylko 1x dz. to na spokojnie konczy opakowanie i juz

reklama
Wyglada, ze co lekarz to teoria.Ja bralam 2*400 po zajsciu w ciaze 2*200 I do skonczenia opakowania w 11 tygodniu.Balam sie odstawienia ale na szczescie wszystko ok. W kazdym razie to zalezy od ciazy, kobiety, lekarza. Dziewczyny, ktore plamia uwazajcie na sobie.

Ja sobie leżę a mąż z mamą i dziewczynami robią grilla ;)
Donoszą tylko jedzonko do łóżka :)
A na kolacje kazałam kupić twaróg i śmietankę słodką i chyba zrobię makaron z twarogiem bo gdzieś usłyszałam i mnie wzięło.

Carolajna32 I tak trzymaj ! Ja wczoraj robiłam 'leniwe kopytka' nie wiem czy tez tak nazywacie, kopytka z białym serem,posypane cukrem polane masełkiem :)

Bozienka tłumaczyłam się wczoraj z mojej nie obecnosci;)

A dziś znów nadrabiałam bagatela 210 wpisów hehe ;) Dziewczynki z plamieniami trzymam kciuki

Carolajna ja też mam progesteron 2 miesiące przed zajściem w ciąże zaczęłam brać bo dochodziło prawdopodobnie do samoistnych poronien i jak zbadalam ilość w organizmie to lekarka powiedziała ze cud jakby się dzidzia zagnieżdila i utrzymała bez luteiny no i 2 razy dziennie dp wiec szczerze jak powiedziała ze za 3 tyg koniec to mi ułożyło bo to nie komfortowe;)

Tak wogule musze się wam poskarżyc bo krew mnie jasna zalewa.....ufff pamiętacie jak pisałam ze nie było sprzeczek z mężem co do tematu imion? Ze zgodnie wybraliśmy itp?

No to mam... teściowie wpadli z wizytą wczoraj... i oni uważają zę ja potrzebuje ich akceptacji imienia które wybraliśmy no normalnie mną zagotowalo jak usłyszałam ze imię dla chłopca wstępnie akceptują(drugie teściowa wybierze żeby wyrównać harmonię ...) ale ze dla dziewczynki to jeszcze mi pomogą wybrać odpowiednie no ale istne piekło się we mnie otwarlo jak usłyszałam ze mąż mowi ze to jeszcze nie ostateczna decyzja i on ją jeszcze przemysli a na koniec im przyznał ze może faktycznie niejest to najlepszy wybór..... a teściowa jak na zawołanie zaczęła mi imiona podsuwac bo mąż jej furtkę otworzył do dyskusji ryczec mi się chce bo juz kilka razy miałam okazję mieć inne zdanie niż ona i wiem czym się to kończy...

Ostatnia edycja:
Aha mogłabym prosić o link albo nazwę tego detektora o którym pisalyscie a ktory juz wam przyszedł oczywiście ma terenie pl
Bo zrobilyscie mi na to smaka i chyba bym się na to pokusiła a nie chce jakiegoś bubla

Kr0pek Nie daj się teściowej! Jak taka uparta i nie chcesz sie kłócić to poprostu mów ze sie zastanawiasz i tyle, a w papiery wpisz to które ci się podoba! A potem zrobisz zdziwioną minkę typu " mamusiu" kurcze w szoku mi się poplątało :D Nie ma co sie z takimi kłócić bo nerwy przez całą ciąze tylko niepotrzebne, a chłop?? Im szybko minie, na drugi dzień zapomni ;)

reklama
Do góry