reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Kropek i w takich chwilach dziękczynne pokłony czynię za brak teściów w mym życiu. A mój mąż w takiej sytuacji poszedł by razem z mamusią i walizką w diabły. Nie pozwalam na wtrącanie się i koniec.

Ja mam detektor Angel Sounds

reklama
Nie no wiecie nie mogę narzekać naprawdę biorąc pod uwagę moja była teściowa to ta jest jak anioł ale czasami jak się na coś uprze to w tym wypadku może się to skończyć na ciągnięciu tematu do porodu:( a mąż czasami ma problem czy chce być dobrym mężem czy synem;) nie lubię takich sytuacji bo wiem ze to jego rodzice i ze rozdarty z drugiej strony wiem ze wybraliśmy na spokojnie bez nacisku kłótni czy wymuszania imię zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynki :( co kto powiedział że mu się nie podoba a drugiemu tak to nie było nacisku tylko szukaliśmy dalej aż znaleźliśmy lilianke i filipa...

No ja teściowej nie mam, ale po weekendzie u wszechwiedzacej szwagierki mam zrytą głowę. Już się nasluchalam co ona dawała dzieciom, jak karmiła itp. Mam mamę i to z nią będę konsultowała takie sprawy, a nie z obcą babą... Ale nareszcie jestem w domu uff... :-)

Moja córka od nocy lekka biegunka, wiec kisimy się w domku i wymyślam zabawy i seanse bajkowe.
Czy te co ruchy czują miały tak, że czuły a potem mało? Teraz to jak popukam brzuchbtobsie czasami odezwie dzidzia.
Kropek nie pozwolilabym wtrącać się teściowej ani nikomu do imienia. Choć moja przyjaciółka stwierdziła że Kaja nie pasuje do Hani i tez to stwierdziłam, wiec burza myśli i jak dziewczynka to Milenka.

Aaaaa i skasował mi się cały post :-( a więc co do ruchów umnie tez raz są a raz nie ma dzisiaj był raz i aż mi zafalowal brzuch :-) mam nadzieje ze juz zaniedlugo będą regularne . Biegunkę mam od popołudnia i zastanawiam się czy to nie jakiś wirus vi mąż jedzie pociągiem i mówi że biegają do WC na jak na srake i to te same osoby (biegunkę mają ) oby nie bo juz mnie z tej bieganiny brzuszek boli :-(

reklama
Carolajna tak mamy się na face bo my z tego samego miasta ;) i wychaczylam bozenke jak swojego psiaka szukala:( znojomych wspólnych mamy

Ja jak Chcesz to pisz na priv i tez cie dodam na face

Do góry