reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
No i pranie "wyschło" wrrrr.. właśnie kropi deszcz.
Mąż zamówił detektor Sonoline, ale doczytalismy ze dostawa w UK do 3 dni a dalej nawet do 3 tygodni. Myślałam nawet do rodzinki w Uk wysłac a oni nam ,ale jeszcze nie wiedzą o dzidzi a poza tym może akurat szybciej przyjdzie.

Ja tez wróciłam ze szpitala, bo zaczęły sie większe plamienia, niby nie żywo czerwona krew, ale dużo tego było. Lekarz kazał odczekać z badaniem, bo mowi ze usg jeszcze bardziej podrażni i będę mocniej krwawić, ze po stosunku to we wczesnej ciąży moze sie zdarzyć i gdyby sie nasiliło to wtedy sie pojawić w szpitalu. Odchodzę od zmysłów. Boje sie isc do toalety :(

W pon mam wizytę u swojego gina, kazał przeczekać. Kurde pytałam o usg przez brzuch ale ja mam 11tydz i z tego co zrozumiałam i tak bez dopochwowego by sie nie obeszło.

To rzeczywiście może być za szybko na dokładne badanie ale kurde dla Twojej spokojności mógł zrobić i pokazać choćby maluszka to byś się uspokoiła.
Ja jestem bardzo zadowolona z wizyty, obcy lekarz a potraktował mnie z największą uwagą no i w dzień wolny przyjechał do gabinetu.
Szmokuss leżeć razem ze mną nakaz i tak do poniedziałku!
Ja donwtorku plackiem leżę bo we wtorek mam badanie to prenatalne u sszpecjalisty i już z wynikami Pappa

Leżę, odpoczywam, wzięłam no spe i duphaston. Ale nam sie Carola w jednym czasie przytrafiło :/ dobrze, ze wszystko w porządku z Twoim maleństwem. A brzuch przestał Cie bolec? Mnie chwilami jakby jakos inaczej zakłuje i tez sie martwię czy to normalne teraz.

reklama
Raju chwile mnie nie
bylo i tyle sie dzialo.

Carolajna lez grzecznie i wszystko bedzie dobrze

Szmokuss kochanie trzymam za Ciebie i Twoja Fasolinke kciuki.Bedzie dobrze.Musi.Tez odpoczywaj

Do góry