reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry.
Ale my pospali szok ale to chyba dlatego że szwagierka mnie chyba lubi i wiatrak pożyczyła żebym żyła i rano oko podniosłam na siusi i sobie włączyłam bosko. Dzisiaj mam ambitny plan i chłopaków pokój generalnie posprzątać

Hej dziewczyny :-)

Mój detektor przyszedł juz dziś rano,ale przetestuje wieczorem jak będę miała spokój ;-)

Carolajna pod koniec ciąży tym bardziej nie można masować brzucha,bo można pobudzić macice do skurczów na skutek wydzielania oksytocyny pod wpływem masowania ;-)

Emka u nas przy słońcu i 20 stopniach planujemy plażę :-) I Właśnie chyba jutro pojedziemy,bo ma być ładnie.

Nowa, Bozienka współczuję upałów!!!

Jadziu nie szalej z tym sprzątaniem ;-)

Milego dnia!

Witam się upalnie!
Byłam z młodą na placu zabaw, chciała wózek z lalką wziąć i oczywiście w drugą stronę ja taszczyłam. W Gdańsku gorąc nie do opisania. Chwilę się chłodzimy i idziemy z mężem i córą na spacer, bo ma spotkanie przy dworcu to skorzystamy i przejdziemy sie spacerkiem usiłując jarmark ominąć :-) Udanego dnia - kto dzisiaj wizytę miał rano? Bo cisza?

Hej dziewczyny, upał jest niemiłosierny! Przyjechaliśmy do szwagierki na weekend, niby domek nad jeziorem, ale tu skarpa i nie da się żyć. Pozdrawiam wszystkich :-)

reklama
Do góry