Bozienka24
Fanka BB :)
Emka ja się poryczalam na World trade center. A na przeznaczeni do adopcji tez płacze ostatnio trafić na to nie mogę :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana! Nie ogladaj takich smutnych programów, zwłaszcza przed snem! Ja ostatnio same koszmary mialam, wiec sie z moim smialismy, ze powinnam bajeczki ogladac na noc ;-) u nas byla dzis piekna pogoda, a my caly dzien w domu przesiedzielismy! Byłam dzisiaj nie do życia, zmeczona, bolało mnie podbrzusze i musiałam sie zdrzemnac. Ale teraz juz wykapana i zrelaksowana popijam herbatke, a jutro na 6 do pracy :-( wiedza juz, ze w ciazy jestem, ale jutro dam im zaswiadczenie od lekarza i mam nadzieje, ze juz nie bede musiala tak wczesnie pracowac. Dobrej nocki wszystkim i samych kolorowych i wesołych snów!!!:-)