reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Ja się wczoraj dowiedziałam, że moja przyjaciółka jest w ciąży. Ale się cieszę. Ma termin na początek kwietnia. Będzie mi dużo raźniej w tej ciąży. :-)

Gwiazdeczko ja miałam dwa dni takiego ciężkiego bólu głowy w zeszłym tygodniu. Dzieci mam deczko starsze,ale przy całej trójce miałam ochotę zwiac gdzieś, żeby mieć odrobinkę spokoju :sorry: Dobrze,że już czujesz się lepiej. A sytuacji z mężem współczuję. Ja jak się czasem zetne ze swoim,to właśnie zła nie jestem,tylko przykro mi i tyle. Mam nadzieję, że nie będziecie się długo gniewac :happy:

Milej niedzieli Wam życzę :-)

Fajnie móc z kimś dzielić radość, ploty o dzidziach ,zakupy, super. Ja tez mam nadzieje poznać 'około Lutowe' mamuśki z mojej okolicy :D

Załączniki

• 1438540769802.jpg
    1438540769802.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 45
Mój do pracy pojechał na noc, Córa u koleżanki nocuje :( Jakoś tak smutno się zrobiło. A jeszcze oglądałam dokument " przeznaczeni do adopcji " uryczałam sie jak durna , bo żal mi matek które muszą oddać dzidzie ze względów finansowych, ale rozumiem też rodziców adopcyjnych którzy marzą o dziecku. Smutne to wszystko :(

reklama
Kochana! Nie ogladaj takich smutnych programów, zwłaszcza przed snem! Ja ostatnio same koszmary mialam, wiec sie z moim smialismy, ze powinnam bajeczki ogladac na noc ;-) u nas byla dzis piekna pogoda, a my caly dzien w domu przesiedzielismy! Byłam dzisiaj nie do życia, zmeczona, bolało mnie podbrzusze i musiałam sie zdrzemnac. Ale teraz juz wykapana i zrelaksowana popijam herbatke, a jutro na 6 do pracy :-( wiedza juz, ze w ciazy jestem, ale jutro dam im zaswiadczenie od lekarza i mam nadzieje, ze juz nie bede musiala tak wczesnie pracowac. Dobrej nocki wszystkim i samych kolorowych i wesołych snów!!!:-)

Do góry