reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Aschlee ze mi córkę porwali i ja znalazłam martwa na jakiejś polanie . Dosłownie wstałam i poleciałam do pokoju czy ona tam jest :-( juz wole jak mi się jedzenie śni i budzę się głodna ;-)

Witajcie dziewczyny,
Malinka, Kropek trzymam kciuki i bądźcie dobrej myśli, musi byc dobrze :)
Żaba mi się nawet te wzdęcia i odbijanie w ciąży podoba, w ogóle to bardzo ciekawe, że organizm tak reaguje, dla mnie to naprawdę piękny czas :)
Magda miłej wyprawy życzę :)
Bozienka sen straszny, mnie też różne dziwne sny męczą.
Ale Wy produkujecie, o 22 skonczylam czytac i już mam takie zaległości, że nie pamiętam kto co pisał :)

Cześć Wszystkim

Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze wizyty, będzie dobrze :)

W nocy obudziła mnie straszna burza i ulewa, ale pospałyśmy z Małą do 9-tej, i mimo że pada ,szaro i chłodno, to czuje się lepiej niż w te upały. Głowa dzisiaj nie boli, jak zwykle mdłości ale da się wytrzymać.

Miłego dnia, i czekam na dobre wieści :)

Cześć Kochane [emoji5]️

Nocą tak jak piszesz, całe szczęście ze już chłodniej. Wczoraj cały dzień w łożku przeleżałam z taka migrena ze nie życzę nikomu. A tak mówiłam, ze objawów nie mam [emoji6]
Któraś pisała, ze jak powrócą to ze zdwojona siła, no i mam. Całe szczęście dziś jest Ok.

Margarita to moja pierwsza ciąża, a pytałam co robić zeby mieć twardsza kupę [emoji6] bo ja z kolei nie mam zatwardzeń, raczej w 2 stronę. Wcinam trochę czekolady gorzkiej, jagód i bananów, jest lepiej [emoji106]

M@linka Kr0pek czekamy na dobre wieści i trzymamy kciuki. Kr0pek ten stres to przez to że człowiek ciągle słyszy o poronieniach, komplikacjach itd zobaczysz maluszka i serduszko to na kolejne tyg się uspokoisz:)
Magda miłej wyprawy!
Ach biedne Wy z tymi serduszkami alergiami cały czas trzeba uważać ale mam nadzieję że wszystko sie dobrze skończy
Bozienka no to niezły sen miałaś nie zazdroszczę może to przez tą duchotę przed burzą, bo u mnie trzaskało ze hej chyba od Aschlee przyszło hehe

reklama
Do góry