reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Witam sie po dluzszej nieobecnosci :)
Wczoraj z Mazur pojechalismy do Tesciow :) jestem rozpieszczana i dobrze mi z tym ;)
Ah no i moja Corka juz z tydzien chodzi :)
Niestety nie mam czasu nadrobic tych 175 postow niepreczytanych ale licze na to ze jaka tego nie przeczytam i tak bede na biezaco ;)

reklama
Aschlee ja też miałam z sercem problemy od małego ale jakos się to uspokoiło...teraz martwię się bardziej o dzidzię, bo lekarz zasugerował że może to być od niedotlenienia mojego, przez tą cholerną alergię... Dzisiaj idę się zapisać do kardiologa, zobaczymy na kiedy mnie zapiszą bo tam podobno strasznie długie terminy...
Kropek trzymam kciuki bardzo mocno, nie bój się będzie dobrze:tak:
Choco gratki dla córci :) zazdroszczę rozpieszczania ;) ja właśnie bardzo nie chcę cc...mam nadzieję, że nie będę musiałą

Ostatnia edycja:
Mieliśmy jechać do legolanadu,ale pogoda nie dopisuje,więc jedziemy dziś na wycieczkę. Wcześniej nie byłam w stanie myśleć o czymkolwiek :sorry: Może nie jest to szczyt marzeń,ale dzieci bardzo się cieszą :-)

reklama
Do góry