reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Witam Was! Wczesna godzina a ja juz posprzatalam dom i zrobilam zakupy. Urwisek spi wiec odpoczywam. Nie chce zapeszac ale chyba mi sily wracaja dzisiaj sie czuje nadzwyczaj normalnie.

Ja na szczescie w rodzinie najblizszej nie mam problemow zadnych z akceptacja, moj maz pochodzi z RPA ma inny kolor skory i wszyscy go zaakceptowali i pokochali bo jest dobrym czlowiekiem dba o mnie i o syna no i sie kochamy.

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc. Wisky działa cuda.

Starszakowi powiedziałam zrozumiał. Jedyne co go interesowalo to czy możemy aniolkowi prezenty kupować. Będziemy światełka. Poryczalam mój tez i będzie dobrze.
Bozenka nie przejmuj się tesciowa. One takvmaja z natury. Nie podoba się niech spada. My moja mamę odpasowalismy z rodziny za takie zachowanie. Najwazniejsza twoja rodzina.

Madzia czekam na twoje wyniki. Juz niedługo.

Dzis planuje wyjście na miasto. Musze do ludzi. Pojedziemy autobusem. Do chłopaków to przyjemność.

Ja też się witam :happy:

Mąż wczoraj dom posprzatal z okazji urlopu,to dziś odpoczywamy. Zrobimy grill i muszę tylko mały tort na zamówienie zrobić,ale to raz dwa.

Miłego dnia dziewczyny :-)

reklama
Do góry