reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
Magda wytłumaczyłam już. I "głupi" ogólnikowo czy do sytuacji to nie obrażenie konkretnej osoby. Napisałam Malince, że szanuję jej zdanie więc proszę nie wyrywaj z kontekstu. Głupi w sensie gdy naraża innych i koniec w temacie.
Mi też jest przykro gdy przypominam sobie pw o treściach wyżej przytoczonych. Chciałbym zostać nazwaną głupia wtedy. Tylko tyle.
Mi też jest przykro gdy przypominam sobie pw o treściach wyżej przytoczonych. Chciałbym zostać nazwaną głupia wtedy. Tylko tyle.
margarita888
Hej dziewczyny,
Bozienka życzę miłej wizyty
Każdy powinien robić to co uważa za dobro dla swoich bliskich, Ati jak Cię to uspokoi to nie idź albo jakoś miń się z nimi.
Pozdrawiam wszystkich
Bozienka życzę miłej wizyty
Każdy powinien robić to co uważa za dobro dla swoich bliskich, Ati jak Cię to uspokoi to nie idź albo jakoś miń się z nimi.
Pozdrawiam wszystkich
Ja sie nie wypowiadam w tej kwestii bo nie mialam wyboru wiec nawet sie nad tym nie zastanawialam.U mnie szczepienia sa obowiazkowe bo nie przyjeliby mi dziecka do przedszkola...
Ale szanuje zdanie innych osob i mysle ze matka wie najlepiej co dla jej dziecka jest najlepsze...a watpie ze ktokolwiek podejmuje taka decyzje bez konsultacji z lekarzami...
Ale szanuje zdanie innych osob i mysle ze matka wie najlepiej co dla jej dziecka jest najlepsze...a watpie ze ktokolwiek podejmuje taka decyzje bez konsultacji z lekarzami...
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Carolajna ok. Mimo wszystko powstrzymywałabym od takich ocen. Ktoś,kto nie szczepi ma na to też mocne argumenty. Widzisz,ja żyję w kraju gdzie szczepienia są tylko i wyłącznie moim wyborem dla dziecka. W szkole więc mamy dużo dzieci szczepionych i tych,co nie są. Myślisz ze więcej jest tu zachowań na zakaźne? Bzdura! Zanim będziesz uparcie wmawiać komuś ze nie ma racji, weź pod uwagę wszystkie fakty,a nie tylko te,które pasują do Twojej teorii. Przykro czytać,że z taką łatwością nazywasz kogoś głupim. Tylko tyle....
Bozienka24
Margaritta dzięki :-) się doczekać nie mogę
odziwo spokojna jestem heh gdzieś tam jakiś strach przeleci ale spokojniej niż przed poprzednia wizyta.
Ja mam taką propozycję może by zakończyć temat szczepień każdy zrobi tak jak będzie chciał

Ja mam taką propozycję może by zakończyć temat szczepień każdy zrobi tak jak będzie chciał
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Myślę, że temat szczepień powinien być w jednym rzędzie z polityką i religią,czyli na te tematy lepiej nie dyskutować ;-)
Carolajna32
Magda ja mam na myśli PL!
Będąc w Hiszpanii nie miałam objekcji bo większość dzieci miało szczepienia takie same, moje dziecko też! Skoro UK daje wybór to proszę bardzo!
Ale tu szczepienia są obowiązkowe. I nie, nie jestem maniaczką szczepień, absolutnie.
Będąc w Hiszpanii nie miałam objekcji bo większość dzieci miało szczepienia takie same, moje dziecko też! Skoro UK daje wybór to proszę bardzo!
Ale tu szczepienia są obowiązkowe. I nie, nie jestem maniaczką szczepień, absolutnie.
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
W Pl tez nie musisz szczepić. Znam kilka mam które wygrały proces sądowy. Przerażające jest to z jaką lekkością widzisz tylko dobre strony szczepienia, gdy tak liczne są przypadki powikłań po nich. No ale....każdy sam decyduje o swoim dziecku,bo to ono poniesie konsekwencje wszystkiego.
reklama
Carolajna32
Pewnie, niech mój bachor zdycha w męczarniach ? Heh.
Ciekawe, że nie tylko ja się wypowiedziałam a mi się oberwało. Jakieś kółko wzajemnej adoracji się tu utworzyło? Od początku ignorujecie mnie ile wlezie, omija się moje posty itd.
Sorry dziewczyny ale nie na tym polega forum. Nie jestem gówniarą i nie pozwolę się tak traktować. Przez chwilę było miło ale nie czuję się tu komfortowo więc pozwólcie, że nie będę się więcej tu wypowiadać. Każdej życzę najlepszego. Pozdrawiam. (Teraz się będzie działo, czas start!)
Ciekawe, że nie tylko ja się wypowiedziałam a mi się oberwało. Jakieś kółko wzajemnej adoracji się tu utworzyło? Od początku ignorujecie mnie ile wlezie, omija się moje posty itd.
Sorry dziewczyny ale nie na tym polega forum. Nie jestem gówniarą i nie pozwolę się tak traktować. Przez chwilę było miło ale nie czuję się tu komfortowo więc pozwólcie, że nie będę się więcej tu wypowiadać. Każdej życzę najlepszego. Pozdrawiam. (Teraz się będzie działo, czas start!)