reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Magda tylko dobre mysli przycoagaja dobre sprawy. I ja ci takie wysylam. Napewno uda sie zalatwic wszystkie badania i wyniki beda ok.

Odpoczywajcie troche. To rozkaz... Ja odpoczywalam teraz wasza kolej.

Co do zabobonow - wierze... U mnie dzieci po koszmarach w wodzie swieconej kompane. I inne podobne. W boze cialo zbieralam galezie i zawsze nimi mieszkanie swiecilam. Zawsze zakopuje jajko ze swieconki na cmentarzu dla babci i ojca. Nie oceniajcie mnie po tym. Mnie to pomaga w zyciu. Kazdy ma swoje przekonania.

Dzis zalatwilam sprawe w robocie powiedzialam co mnie boli. I o ciazy tez. Koniec z sprzataniem i dzwiganiem.

Potem zakupy zaliczylam kupilam prezenty dla tesciow bo niedlugo jedziemy do pl. Zeby dzieci babcie zobaczyly bo oni nie przyjada.

Dobra ide spac. Buzki pa

Czesc kobietki.

Tyle naskrobalyscie ze nie jestem w stanie nadrobic.Wczoraj nie czytalam caly dzien i sie uzbieralo...

Magda z uk kochana musi byc dobrze nie ma innen opcji.My tu mocno zaciskamy kciuki&&&&&&&&&& wiec tylko pozytywne wiesci wchodza w gre

Wczorajszy dzien byl dla mnie mega trudny.
Przedwczoraj wieczorem zaczal sie u mnie silny bol brzucha taki jak na @ stwierdzilam ze wezme magnez i poloze sie spac i liczylam ze rano bedzie lepiej.
Rano obudzilam sie i bylo jeszcze gorzej bol byl straszny...momentami bolalo do tego stopnia ze robilo mi sie slabo.Dzwonie do mojego lekarza i pech chcial ze na dwa dni wyjechal na konferencje i ze musze jechac do szpitala...no wiec pojechalam to byl wieczor i trafilam na lekarke ktora mnie opierniczyla ze zawracam jej dupe bolem moglam se Paracetamol kupic i juz. Czekamal OK 5 godzin zeby laskawie mnie znadala bo powiedzialam ze jezeli tego nie zrobi to chce zaswiadczenie ze bylam z Problemen i mnie olala....no wiec nie miala innej opcji jak tylko mnie zbadac i zrobic USG. Z Maluszkiem dzieki Bogu wszystko w porzadku serduszko pieknie bije,rosnie jak na drozdzach.USG u swojego mialam tydzien temu a roznica jest ogromna.Poplakalam sie jak male dziecko jak Fasolis do mnie machal lapka a potem kopal sobie nozkami.

Ostatnia edycja:
Melduje sie :) wlasnie wstawalam na siku i pomyslalam ze napiszę :)
Wczoraj poszliśmy spać dosłownie o 22 bo byliśmy tak zmęczeni :)
Ogólnie pogoda nie taka straszna jak miala być :)
Fakt, kilka razy padało ale pomiędzy deszczem a deszczem cieplutko i można spokojnie było pospacerować :)
Ciekawa jestem jak będzie dziś bo z dnia na dzień ma się poprawiać :)
Dużo w domu tez spaceruje ale tutaj to juz mnie tak wczoraj stopy bolaly ze nie wierzylam:)
A w jakich interesujacych miejscach siku robilam ,)
I najwazniejsze - maz mi pomaga :)
Milego dnia :)

Witam się I ja ;)

Choco mój na 6 budzik ustawił i juz ze pyszniuykimi fladerkami do domu wróciliśmy. Spacerek z rana super sprawa ale wróciłam jednak do łóżka jeszcze na moment;)
U nas miało padać ale póki co jest bardzo przyjemnie i możliwe ze będzie całkiem fajna pogoda

Landrynko fajnie ze wyxucilas z siebie żale nie ma co zlyvh emocji w sobie chować :)

Madziu ja cały czas kciuki trzymam juz mi ręce zsinialy:*

Ashley dobrze ze z fasolka oki:* ja też ostatnio ryczałam jak głupia jak mi kropeczka pomachala:)
Gwiazdeczka znam osobiście kobietę takiego wampira energetycznego ... unikam ile się da spotkań z nią bo później to depresja murowana nic tylko się położyć do trumny bo na życie brak juz sił ;)

Carolajna gratuluję refleksu :* trzeba się jakoś wspomagać w tym okrutnym świecie :(

Dzień dobry wszystkim :-) urlopowoczkom życzę udanej pogody :-) choco hihihi mąż niech Cię nosi na rękach jak stopy bolą ;-)
Kropek poranny spacerek dobra rzecz ;-)
Landrynka teraz w pracy będziesz miała lzej :-) przywilej ciężarnej ;-)
Aschlee :-( bidusio najadlas się strachu ale najważniejsze że z dzidziusiem wszystko jest ok
Carolajna nie wściekaj się po co ;-)

A ja miałam piękny sen widziałam dzidziusia oczywiście przez usg i miał piękne włosy kręcone na końcach tak jak córa i okazało się ze to chłopak.
A tak pozatym to mam mega Stresa przed wizytą :-)

reklama
Do góry