reklama
margarita888
Fanka BB :)
Magda trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze, wiara czyni cuda naprawdę.
Carolajna32
Trzymam mocno!
gwiazdeczka88
Magda trzymamy kciuki z Alexem! Bedzie dobrze!
Jadźka
mama 2 synów
Dziewczyny natknęłam się na artykuł o płci dziecka Płeć dziecka: kiedy widać płeć dziecka | Baby online ale ten fragment mnie zaciekawił,spróbowałam i mi wyszła córa ciekaw czy się sprawdzi 
Nietypowe metody określania płci dziecka
Zawieś obrączkę na nitce... i potrzymaj chwilę nad brzuchem. Jeżeli porusza się wahadłowo, będzie dziewczynka, jeśli koliście – chłopiec.

Nietypowe metody określania płci dziecka
Zawieś obrączkę na nitce... i potrzymaj chwilę nad brzuchem. Jeżeli porusza się wahadłowo, będzie dziewczynka, jeśli koliście – chłopiec.
Carolajna32
Hej wieczornie
Carolajna32
Właśnie wróciłam z pracy, jakaś przemęczona jestem, powróciły szarpnięcia w brzuchu więc poleżę trochę zwłaszcza, że na rano zwołałam zebranie w pracy.
Dzisiaj się dowiedziałam, że bliska mi rodzinnie osoba jest w strasznej biedzie. ..córka roczek ma a ona w końcówce ciąży kolejnej, tatuś pogoniony bo ręką mu latała
Smutna historia a dziewczyna nic nie mówiła (mieszka daleko), zrobiłam więc paczkę gigant z pampersami i wszystkim co potrzebne dla noworodka i coś dla tej rocznej dziewczynki i nadam jutro, mam nadzieję, że choć ciut lżej jej będzie.
reklama
Bozienka24
Jadzka heheh to mi sie obracalo i to wielkie koła zataczalo ;-)