reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Dzien dobry
Jadźka mam tak samo z tym ssaniem ale staram się nie podjadać choć rano czasami jak nie zjem nic poźno wieczorem jest ciężko..
Kropek bidulko Ty jeszcze trochę i mam nadzieję że przejdzie
Ati współczuję zgagi, jak przyjaciółka przyjdzie to powiedz że dzisiaj na leżącą gadacie jak przyśniesz to przecież ciężarnej wybaczy:)

Mam pytanie dot wyników, zrobiłam toxo i IGM ujemne to ok ale IGG mam 300!! czy to nie aby za dużo! Na różyczkę mam tak samo IGM ujemne a IGG ponad 200!! choć nigdy wysypki nie miałam i myślałam ze nie przechodziłam różyczki

reklama
Demolka ale byłaś szczepiona?? Mi też wyszło igg dotnie lekarz mówił ze to dobrze ze igm jak by było dodatnie to znaczy ze choroba jest teraz a igg ze choroba juz była

Bozienka jeżeli to były szczepienia obowiązkowe to raczej tak. Właśnie wiem że dobrze jak IGM ujemne tylko czytam że jak igg dodatnie ale wysokie to robią jakąś awidność czy to dawno przebyta czy ostatnio i tak mnie to zastanowiło bo trochę tego mam a Ty ile miałaś IGG?

Demolka mi badania przepisał na zastępstwie lekarz a jak poszłam do mojego z wynikami to było po co ci to przepisał i to a to heheh i tak wyliczal ;-)

reklama
Do góry