reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Zazdroszcze Wam tych dbajacych o Was mezow. Moj zachowuje sie jakby zapominal ze jestem w ciazy. Nie wiem moze to kwestia tego ze to drugie dziecko a moze jeszcze nie widac i nie czuje tego. Nie wiem. oby mnie milo zaskoczyl na urlopie..

reklama
Choco pociesz cie ja nie mam swojego kolo siebie wiec nie mam za dobrze ;-)

Jezuniu jak mnie szczypie na około sutka w prawej piersi fiu fiu boli ;-) tak to ja jeszcze nie miałam

Mój też zawsze kochany a teraz podwójnie

Znowu mi zjadło tekst ale już nie mam siły pisać

Ostatnia edycja:
Co za dzien, caly czas mnie podbrzusze kluje :( odpoczywam ile moge, poszlam sie polozyc o pierwszej i wstalam po pietnastej.. Dobrze, ze maz w domu to sie Alexem zajal, Babcia obiad zrobila.. Jak ja sobie poradze jak maz wroci do pracy a Babcia do Polski? Niby mam tu rodzicow ale oboje ciezko pracuja :(

Bozienko mnie tez dziwnie boli raz jedna piers raz druga, ale nigdy dwie naraz..
Choco udanych wakacji, odpoczywaj ile mozesz! Tez mam dzien do d.. :( a meza kopnij niech sie ogarnie i pomaga!
Jadzka czesc :) a gdzie wczasowaliscie?
Magda Ty lepiej jedz teraz dostarczasz witaminki nie tylko sobie ale i fasolce!!

Mojego w zasadzie nie ma od poniedziałku do piątku (uroki własnego biznesu). Kiedy jednak jest, to nigdy nie siedzi przed TV z pilotem w ręku, tylko robi w domu dosłownie wszystko. Ponad to, odciąża mnie wtedy od dzieci. Nie zawsze było tak super, bo musieliśmy się mocno dotrzeć, ale dziś jest na prawdę dobrze ;-)

reklama
Do góry