reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

gwiazdeczka oj mogla. z seba do 14 tyg za kazdym razem sie pytali czy chce usunac. Moj to ich tak zezwal. Pojade wieczorem na odzial albo z rana. I powiem ze boli zeby zrobili to usg. Szukam w necie narazie zadnej prywatnej nie znalazlam.

reklama
Mój wyjechal i w końcu powoli Was nadrabiam:)
Nova super beta!! dzidziuś rośnie w piątek na pewno się uspokoisz
Carolajna widze właśnie ze podobnie idziemy:)
Sikulinda kochana przykro mi:(
Mamana gratuluję to teraz spokojnie( jak się tylko da:)) do lutego!
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty!!!

To opisze i tu hihi

Moj kochany Fasolek wystrzelil wzrostem jak z procy i termin jednak nie na 14 tylko 6 luty [emoji2] Rosnie piekne,siedzial sobie ladnie na pupci i czekal na odwiedziny Mamusi hihi.

W koncu dostalam Mutterpass [emoji3]Zobacz załącznik 699195

Hej dziewczynki, miałam nadzieję że do tego nie dojdzie, ale niestety też się muszę z Wami pożegnać :-( dziecko zatrzymało się na 6 tym tygodniu i serduszko przestało bić. W czwartek rano mam zabieg. Pozdrawiam Was wszystkie i buziam - miło z Wami było przez te kilka tygodni. Strasznie mi źle, a tu jeszcze wszyscy się będą pytać jak tam ciąża. Ale jestem głupia że wszystkim powiedziałam :-(

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki, miałam nadzieję że do tego nie dojdzie, ale niestety też się muszę z Wami pożegnać :-( dziecko zatrzymało się na 6 tym tygodniu i serduszko przestało bić. W czwartek rano mam zabieg. Pozdrawiam Was wszystkie i buziam - miło z Wami było przez te kilka tygodni. Strasznie mi źle, a Ti jeszcze wszyscy się będą pytać jak tam ciąża. Ale jestem głupia że wszystkim powiedziałam :-(

Panna_migotka strasznie mi przykro :((((
Trzymaj się

reklama
Do góry