reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Ja do pracy dopiero na 15 ale w domu bede po 22 :( narazie nie mam smakow a raczej mam ale sie bardzo pilnuje w poprzedniej ciazy przytylam ponad 30 kilo :o a teraz mnie polozne olewaja :( Dziewczyny staram sie na nowo ogarnac to forum przypomnijcie mi jak sie wkleja suwaczki..

reklama
U mnie wg OM wychodzi że to około 8 tc a wg usg że 6 tc i 2 dni
Wydaje mi się, że na samym początku trudno jest ustalić jakieś konkretne, książkowe i terminy i parametry. Jak zacznie się grzebać, to nic się nie zgadza! Dopiero z czasem wszystko się normuje i wielkość dziecka i te daty, terminy i parametry ... Wiem jakie mam cykle, wiem kiedy była owu +/- 1 dzień, wiem kiedy mogło dojść do zapłodnienia a na to wychodzi że nic mi się nie zgadza. Moje JA każe mi zapisać się do innego lekarza :) Mój ROZSĄDEK każe czekać i tak zrobię :)

Mam 6 tc i 2 dzień i CRL 7,2 mm to norma czy nie ?

z tymi terminami mozna sie pomylic albo oszalec. po kolejnym usg moze sie unormuje. ahhh zobaczymy.
dzwonilam do poloznej ze mnie boli... a ona ze moze poronie. chyba juz wogole do nich sie nie bede odzywac. pojade w nocy na pogotowie

Czesc kobietki...ja boje sie cholernie wizyty...
Za pozostale wizytujace zaciakam &&&&&&&&&&

Ja man dzis smaka ktorego juz w polowie zaspokoilam zjadlam czeresnie i popilam Müllermilchem orzechowym [emoji1]

Hej dziewczyny! A ja sobie siedzę i czekam na ławeczce, bo napisali z gabinetu że jest obsuwka i mam przyjść na 16. Trzymajcie kciuki żeby było dobrze, bo ja zaraz sraczki z nerwów dostanę :-)

reklama
Trzymam kciuki za wizyty, ja sie zbieram do pracy a najchetniej to bym poszla spacka
Landrynka ale jak Ci tak polozna mogla powiedziec???? Moze lepiej zadzwon prosto na pogotowie, nie na 999 tylko na IP?

Panna Migotka wszystko bedzie dobrze :) czekamy na wiesci

Do góry