reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Cześć Dziewczyny, moja lekarka już o dziwo w pracy :-) Beta na poziomie 32000, to podobno dobry wynik, plamienie ustało, brzuch tez nie boli , także Dziewczyny do przodu :-) cieszę się, zobaczymy w piątek na USG :-)))

reklama
Kropek - 36kg? O kurczaczku... Ja na razie odrobiłam 2kg z początku, więc jestem na 0. Ale przy moim 1,5 metra każdy kg trochę bardziej widać ;-)
Carolajna - uwielbiam poważne traktowanie czasu pacjentów...
A własna działalność ma faktycznie i plusy i minusy. Ja nie miałam pracowników, więc łatwiej było odpuścić, teraz zostały same drobiazgi, ale taki wybór. A Ty planujesz jakieś wolne jak juz dziecko będzie czy raczej będziesz to łączyć?
Nova - :-)

Dzięki Bozienka, duża beta w pewnym stopniu wyklucza ciąże pozamaciczna, to o tyle dobrze bo przez te silne bóle Tego się bałam

_zuzanka planuje męża zatrudnić za jakiś czas i wtedy on ogarnie wszystko.

Kurcze, strasznie się zdenerwowałam i jeszcze mam złe przeczucia

Carolajna ale się biedna ustresujesz. Trzymam kciuki dalej :tak:

Bozienko ja w pierwszej ciąży przytyłam coś ok 35kg i wciąż z nimi walczę. Dodam,że u mnie wtedy hormony wzięły górę. Nawet kp nie pomogło schudnąć,dlatego teraz uważam bardzo na wagę w każdej ciąży :sorry:

Novaspace cudowne wieści!!! Maluszek pięknie ros
To. :tak:

W kolejnych ciążach Bozienko nie przekroczyłam 10 kg a jadłam dużo więcej. Po prostu w tej pierwszej coś było nie tak. Być może już wtedy moja cukrzyca się rozkrecala. Nie wiem. Wiem jednak,że tycie w ciąży to nie zawsze wynik jedzenia. I przykro jest czasem,jak ktoś mówi o ciężarnej,że się upasla....

Magda niestety jak przytyje sz dużo w ciąży to odrazu jest ale jesteś gruba jesz jak swinia itd przykre to ale co tam . Zaraz po urodzeniu syna weszłam na wagę i wyszło ze z 75 spadam odrazu na 66 wiec prawie 10 kg dzidziuś i wszystko inne a syn urodził się z waga 3.5 kg :-)

reklama
No widzisz. A moja Nelly miała 3360g, ale ja 6 dni po porodzie ważyłam tylko 4 kg mniej. Jest dużo więcej takich osób jak ja. Tak samo z kp. Karmiłam ją prawie rok i tyłam :szok:

Do góry