reklama
betula
Fanka BB :)
ola, ten link to srednio nas dotyczy bo ja nie kp i zazwyczaj nie podaje mm na zadanie
ale bede sie trzymala tej zasady - "Nie zastępujemy (mleka) – uzupełniamy, oferujemy, podajemy dodatkowo – w żadnym wypadku nie zastępujemy.
jezu, czy wasze dzieci spia cos w dzien? mojej sie cos poprzestawialo i wrzeszczy pol dnia, ale spac za chiny nie pojdzie :/
ale bede sie trzymala tej zasady - "Nie zastępujemy (mleka) – uzupełniamy, oferujemy, podajemy dodatkowo – w żadnym wypadku nie zastępujemy.
jezu, czy wasze dzieci spia cos w dzien? mojej sie cos poprzestawialo i wrzeszczy pol dnia, ale spac za chiny nie pojdzie :/
Bettina2701
Carolajna to ultradźwiękowe? Używasz? Sprawdza się? Swego czasu szukałam opinii ale nikt nie stosował
Ola bros ma wkłady do gniazdka, takie różowe. Niby po roku ale czytałam, że można wcześniej. Może nie na całą noc ale na 2 h włączyć aby padło to robactwo?
Biedne dziecko Twojej koleżanki, ja chodzę z Hanią tam gdzie są dzieci bo lubi patrzeć. Ostatnio w tv jak lecieli Mali giganci to aż skakała z radości
Co do herbatek granulowanych hipp wycofał je z produkcji bo chcą być bio a granulki takie nie są. Właśnie zamiast nich wprowadzili te torebkowe, nie mają dodatków.
Ale dzisiaj pospałyśmy, do 7 a potem jeszcze od 8 do 9.30 W nocy wstałam 2 razy przekręcić z brzuszka na plecy.
Te wtyczki chicco są w rossmannie
Ola bros ma wkłady do gniazdka, takie różowe. Niby po roku ale czytałam, że można wcześniej. Może nie na całą noc ale na 2 h włączyć aby padło to robactwo?
Biedne dziecko Twojej koleżanki, ja chodzę z Hanią tam gdzie są dzieci bo lubi patrzeć. Ostatnio w tv jak lecieli Mali giganci to aż skakała z radości
Co do herbatek granulowanych hipp wycofał je z produkcji bo chcą być bio a granulki takie nie są. Właśnie zamiast nich wprowadzili te torebkowe, nie mają dodatków.
Ale dzisiaj pospałyśmy, do 7 a potem jeszcze od 8 do 9.30 W nocy wstałam 2 razy przekręcić z brzuszka na plecy.
Te wtyczki chicco są w rossmannie
Carolajna32
Tak. W Rossmann i Hebe.Carolajna dziekuje. A stacjonarnie mozna to gdzies kupic? Bo potrzebne jest to nam "na juz".
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Carolajna32
Bettina tak, używam. Działa. Do tego w domu mamy Raid podłączony.
Betula bo prawde mowiac, szukalam informacji pod siebie, ale tak czy siak, czy mleko modyfikowane czy mleko matki powino stanowic podstawe zywieniowa dla dziecka polrocznego.
Bettina a stosujesz ten bros? dziala?
Ja tez zabieram Antka tam, gdzie sa dzieci, lubi na nie patrzec i zawsze sie do nich usmiecha, ciagnie swoj do swego
Carolajna a to takie masz Link do: Chicco, urządzenie do odstraszania komarów (zasilanie sieciowe)
Ja tez zabieram Antka tam, gdzie sa dzieci, lubi na nie patrzec i zawsze sie do nich usmiecha, ciagnie swoj do swego
Carolajna a to takie masz Link do: Chicco, urządzenie do odstraszania komarów (zasilanie sieciowe)
Ostatnia edycja:
Carolajna32
Nie, mam takie malutkie na baterie.Betula bo prawde mowiac, szukalam informacji pod siebie, ale tak czy siak, czy mleko modyfikowane czy mleko matki powino stanowic podstawe zywieniowa dla dziecka polrocznego.
betula
ojjj, jabluszko Mlodej nie posmakowalo
reklama
Bettina2701
Betula już zaczęłyście? Co tak z zaskoczenia?