reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Magmich dzekuje....sadze ze bardzo sie przyda.

Bettina no powiem szczerze ze juz sie boje....szczegolnie nocy

reklama
Magmich zaklepusy na pewno pyszne, ale ja zup nie lubie i nie jadam. Papryczki na pewno zrobie, dziekuje ;)

Bettina wzielo mnie, bo sie wkurzam, ze nieraz napisze ego zamiast jego, no wkurza mnie to, nic nie poradze :)

Betula ja mam Atoperal kupiony w aptece, ale w rossmanie tez widzialam.

Aschlee ja Cie krece :( wspolczucia... sily duzooo!

Zostawić Was na kilka godzin i nadrobić nie można!! Już zapomniałam co komu miałam odp hehe
Magmich to ja tylko roczek mniej mam:)

Mkvet świetne zdjęcie pani profesor:)

Natka 9kg o matko ile dzwigania!!

To nie tylko ja robię wszystko pisząc na forum teraz właśnie oblałam klawiature mlekiem bo ściągam hehe

Ola widać że Antoś troniasty pod każdym względem hehe słodziak i rzeczywiście Te Wasze dzieciaczki duze! to moja ostatnio miała 6100 i 62cm!

Aschlee a Vivi najmniejsza to za to ząbkami nadrabia! trzymaj się tam dzisiaj!

A jest Któraś poniżej 25lat? Jakieś my takie pięknie dojrzałe wszystkie:-p
A tak poza tym to mówią że jak się ma dziecko to nie ma czasu na " pierdoły"( prosze nie zrozumieć mnie źle:)) a nasze forum wrze hehe

To Zosia jedna z najdrobniejszych na to wychodzi 63cm i 5750g. Ale też jest prawie najmłodsza.

Sądzę, że gdyby było forum jak ja przychodziłam na świat to większość Mam byłaby poniżej 25roku życia...;) Ale ponieważ nie miały internetu to szybciej zajmowały się domem :D

Demollka my po prostu żyjemy w takich czasach że wszystko szybko i kilka rzeczy naraz sama piszesz że siedzisz na forum robiąc coś innego (jak większość tutaj). Kiedyś czas biegł jakby wolniej przypomnijcie sobie że jak byłyśmy małe to czas od Bożego Narodzenia do Bożego Narodzenia czy od wakacji do wakacji dłużył się okropnie. A teraz ledwie rozbierzesz choinkę to już następną ubierasz.

Aschlee ale przynjamniej szybko będziesz miała tyle ząbków za sobą!! Tylko czy partner nadąży z sukienkami? Bo to chyba za każdy ząb sukienka, tak? ;)
Życzę Ci możliwie spokojnej nocy:)

reklama
Ola ja się wkurzam jak telefon zamienia mi słowa i edytuje jednego posta milion razy bo głupoty wychodzą ;)

Demolka nie powiedziała bym ze forum to pierdoly ;) zobacz jaka to kopalnia wiedzy, jedna ma problem z bobasem a ile każda podsunie sposobów na rozwiązanie ;) inne wątki tez maja wzięcie tylko dziewczyny przeszły na zamknięte wątki np styczniowki ;)

Moje dziecko znowu przysypialo w trakcie ubierania, mleka juz nie dojadla bo zasnęła :o

Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry