reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Bettina jakby mi sie bardzo chcialo to i do gory nogami bym zrobila :D :D nie no tak powaznie, to cos mui w tym byc ;)
My sie wybieramy na dwor, ale chce mi sie jak nie wiem co :/

reklama
Ja ze spaceru wrocilam po 15 minutach.... Ryk taki,ze ludzie sie ogladali. Na rekach anioleczek a w wozku diabelek. Plus mzawka. Chyba go boli brzuch i nie moze zrobic kupy bo gazuje tak od rana,ze caly dom zasmrodzil.

Ale usnal teraz na mnie i wstal sppkojny i radosny i dalej gazuje wiec nie wiem. Rumianku dam. IMG_20160620_132605.jpg
Mkvet, moj ostatnio tez czytal, tyle,ze ksiazeczke do kapieli xD

Załączniki

• IMG_20160620_132605.jpg
    IMG_20160620_132605.jpg
    156,8 KB · Wyświetleń: 75
Ola tak wesele sie odbylo rydz temu.maly do 22dal rade tyle ze non stop na rękach. Później poszedl w ręce opiekunki☺
co do oczka mój ma tak od porodu tak wiec walczymy z tym nadal. Moj maluszek ostatnio robi kupę raz na 5dni i mocno pierdziuszka przy tym .

na marginesie Natalia 25l.;) najmlodsza czyżby?:)
Mkvet Paniag maluszki cudne;)
mój maz już mnie na dugie namawia :0
chyba oszalal:p

w mordę, wlasnie opedzlowalam cala czekolade:rolleyes2:

dziewczyny, nie ma szans, ze wygran w totka... bo nie gram ;p

widze, ze ja tu w 'starszakach' jestem, 30 skonczone w maju... jezu, jak czas leci

z haniakiem nic nie wiadomo, na co uczulony, raczej nie na mleko, albo na mleko i cos... badania jakiekolwiek maja sens oo skonczonych 6 miesiacach, wiec na razie dupa. mowiac dosadnie.

paniag, twoj maluch jest prawie tak pucaty jak moja :laugh2: a myslalam, ze nie ma takiego drugiego bo same szczuplaczki wokolo :laugh2:

reklama
Do góry