reklama
PaniAg
Fanka BB :)
Ja ze spaceru wrocilam po 15 minutach.... Ryk taki,ze ludzie sie ogladali. Na rekach anioleczek a w wozku diabelek. Plus mzawka. Chyba go boli brzuch i nie moze zrobic kupy bo gazuje tak od rana,ze caly dom zasmrodzil.
Ale usnal teraz na mnie i wstal sppkojny i radosny i dalej gazuje wiec nie wiem. Rumianku dam.
Mkvet, moj ostatnio tez czytal, tyle,ze ksiazeczke do kapieli xD
Ale usnal teraz na mnie i wstal sppkojny i radosny i dalej gazuje wiec nie wiem. Rumianku dam.
Mkvet, moj ostatnio tez czytal, tyle,ze ksiazeczke do kapieli xD
Załączniki
NowaNatka
Ola tak wesele sie odbylo rydz temu.maly do 22dal rade tyle ze non stop na rękach. Później poszedl w ręce opiekunki☺
co do oczka mój ma tak od porodu tak wiec walczymy z tym nadal. Moj maluszek ostatnio robi kupę raz na 5dni i mocno pierdziuszka przy tym .
na marginesie Natalia 25l. najmlodsza czyżby?
Mkvet Paniag maluszki cudne
mój maz już mnie na dugie namawia :0
chyba oszalal
co do oczka mój ma tak od porodu tak wiec walczymy z tym nadal. Moj maluszek ostatnio robi kupę raz na 5dni i mocno pierdziuszka przy tym .
na marginesie Natalia 25l. najmlodsza czyżby?
Mkvet Paniag maluszki cudne
mój maz już mnie na dugie namawia :0
chyba oszalal
kamaa
betula
w mordę, wlasnie opedzlowalam cala czekolade
dziewczyny, nie ma szans, ze wygran w totka... bo nie gram ;p
widze, ze ja tu w 'starszakach' jestem, 30 skonczone w maju... jezu, jak czas leci
z haniakiem nic nie wiadomo, na co uczulony, raczej nie na mleko, albo na mleko i cos... badania jakiekolwiek maja sens oo skonczonych 6 miesiacach, wiec na razie dupa. mowiac dosadnie.
paniag, twoj maluch jest prawie tak pucaty jak moja a myslalam, ze nie ma takiego drugiego bo same szczuplaczki wokolo
dziewczyny, nie ma szans, ze wygran w totka... bo nie gram ;p
widze, ze ja tu w 'starszakach' jestem, 30 skonczone w maju... jezu, jak czas leci
z haniakiem nic nie wiadomo, na co uczulony, raczej nie na mleko, albo na mleko i cos... badania jakiekolwiek maja sens oo skonczonych 6 miesiacach, wiec na razie dupa. mowiac dosadnie.
paniag, twoj maluch jest prawie tak pucaty jak moja a myslalam, ze nie ma takiego drugiego bo same szczuplaczki wokolo
reklama