reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Eeee to wszystkie mlode jestesmy, ja jednak nie jestem najmlodsza, bo mam 28, skonczylam w marcu ;)

Martwi mnie to, ze Antos jak juz robi kupe, to tylko u mnie na rekach, a to, ze robi poznaje po tej minie. Moze tak lezec i sie prezyc caly dzien, a kupa wyjdzie dopiero jak go wezme na rece, tak jak do odbicia. Chyba masuje sobie wtedy brzuszek i mu łatwiej... :/

Z moim imieniem trudno nie było - Beata :laugh2: I mam 27 lat ;-) ;)
Ola spróbuj Ty kupę zrobić na leżąco to już będziesz wiedziała czemu na rękach Antosiowi jest łatwiej, podobnie działają właśnie leżaczki i foteliki. Grawitacja im pomaga ;) Moja w leżaczku to nawet nie wiem kiedy zrobi a jak leży to się pręży.
Chociaż ostatnio mamy trochę zbitą kupę i zastanawiam się czy zmienić mleko czy jeszcze próbować więcej przepajać. Nie zawsze chce ładnie pić wodę czy herbatkę :(

Moja się tak wzdryga jak robi siku, zauważyłam to jak się wietrzy przed kąpaniem i leży bez pampersa wtedy. ;)

Dzisiaj Hanula ładnie spała od 20 do 6, zasnęła po 7 i spałyśmy do 10, chyba nie muszę mówić jak bardzo jestem wyspana :D Wydaje mi się, że szum deszczu ją tak ładnie ululał ;) Strasznie dzisiaj pochmurno, rano lało i zastanawiam się czy wychodzić na spacer

No to jednak coś tam trafiłam a swoją drogą od razu widać że pogoda nieciekawa bo forum ożywa:)

Poprasowałam, mała śpi, lecę sobie kawkę zrobić.

reklama
U nas najlepiej na bujaczku, ale najlepiej jej jak wiążę ją w chuście... może to dociągnięcie brzuszka...:D Ale dosyć często w takich sytuacjach zdarza się że chusta jest do prania.

O to na czym dziś przyłapałam Zosieńkę;)

Załączniki

• DSC_0185 (Small).JPG
    DSC_0185 (Small).JPG
    109 KB · Wyświetleń: 72
Do góry