reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Czesc kobietki! Meldujemy się po przerwie mam nadzieje ze nas pamiętacie. ;-) W końcu pełny dostęp do internetu bez tego jak bez ręki hihi. pisalam juz wczesniej ale zawsze ktos przerwal ech a dziś już trzeci raz próbuje.
U nas w porządku. Jesteśmy już prawie tylko na butli i to chyba najmądrzejsza decyzja była zupełnie inne dziecko. Przynajmniej teraz wiem ze się najada i dobrze przybiera bo wcześniej był z tym problem. Teraz super nocki mała spi od 21 czasem od 22 do .5.30-6 I dalej spi do 8.30. Za to dzionki już gorzej krótkie drzemki 15minutowe w porywach do 30. Chociaż ostatnio jedna dłuższa 1.5 godz. I już tak trzeci dzień woec mam nadzieję ze tak się utrzyma bo do tej pory ciężko było coś ogarnąć w domu itd . Oj nasza pyza też się strasznie podrywa do siadu widać te nasze dzieciaczki wszystkie takie silne. :-)
Tak poza tym mała to straszny domator. Nie wiem już jak z tym walczyć. aWyjdziemy na spacerek to spi ale jak się obudzi po 20 minutach to krzyk jakby ja wozek parzyl hihi. Na rekach tez dlugo nie wytrzyma na dworze lezaczek bujaczek i wszelakie zawieszki tez tylko na chwile jak wejde do domu od razu spokoj ech mam nadzieję ze i ten etap jej minie. Starsze tylko na dworzu a młoda na odwrót i weź tu bądź mądry i ogarnij tą dwójkę masakra.
Co do szczepien tez chodze z mezem, raz poszłam sama bo musiałam to dziękuję ciężko więc na następne obowiązkowo wolne. :-)
Kama witaj jesteś moja imienniczka ;-)
Magmich ja mam około 120 km do Bydgoszczy więc może kiedyś na ze drogi się zejdą na spotkanko; -) chyba dobrze kojarzę że to ty pisałaś ...
To narazie tyle idę plum mój dzień dopiero się kończy pewnie jak nie jednej z nas...
Pozdrawiam wszystkie mamusie i bobaski!

reklama
Kamisia witaj po przerwie mam nadzieję że te pauzy będą już coraz krótsze i zostaniesz na dłużej;) Tak to ja mieszkam koło Bydgoszczy więc jak będziesz w okolicy to ja chętnie na kawkę wyskoczę;).

Dziewczyny tak sobie raz siedziałam i próbowałam z Waszych nicków odgadnąć imiona i tak:
Olaolala - tu był najmniejszy problem - Ola;)
Bettina - Beata
Betula - Beata
Anit80 - Anita
PaniAg - Agnieszka lub Agata
Demollka - Ola
Mkvet - tu kompletnie brak koncepcji
Aschlee - podobnie jak Mkvet
Powiedzcie że chociaż coś trafiłam.:)

reklama
Do góry