reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Magmich super ze się dogaduja we dwie ;)

U nas w nocy juz dawno nie było pobudki o 3 na mleko a dzisiaj tak, ciekawe czy to na skutek ilości wrażeń.
A teraz już śpi :D padła jak mucha.

Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A moja rządzi bo w ciągu dnia miała dzień śpiocha. Ja dzisiaj miałam wychodne wybyłam na dwie godziny i wróciłam z butami:):)
Po powrocie upiekłam indyka w winie jeszcze obiorę szparagi (jutro szparagowa będzie;)) i obiady na tydzień gotowe, będę miała luz.
W piątek mamy szczepienie już mi się odechciewa na razie młoda lekko posmarkuje ale do piątku to już pewnie śladu nie będzie.

Moja obudziła się przed 16 na spacerze. Po 18 zaczęła marudzić i trochę ja przetrzymalam, kąpiel trochę wcześniej i śpi. Bo jak by mi zdrzemnela się po 18 to trochę słabo ;)

Magmich a u Was też tak jest że nawet z katarem szczepią?

Bettina my mamy tak że nieraz o 18.30 musi zrobić sobie drzemkę 10min i normalnie o 19.00 idzie spać ale bez drzemki by nie podołała kąpieli i karmieniu bo ze zmęczenie nie ma siły ciągnąć i jest straaaaaszny nerw!

Demollka nie wiem jak u nas jest ze szczepieniem ale jakbym widziała że ma mocny katar to bym jej nie dała zaszczepić.

Demolka ja staram się trafić z kąpielą na 19.30. czasem u nas tez jest drzemka po 18 ale ja budzę po 15 minutach wtedy. Tylko ze mimo wszystko wtedy zasypianie nocne trwa dłużej.

Mkvet zdrówka dla was!

Ja próbowałam młodą przetrzymac ciut dłużej, moze wtedy pospałaby rano choć z godzinkę więcej ale nie dało rady, przed 19 kąpiel , cycek i spać:)

reklama
Do góry