reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

U nas pampki 3 juz dłuższy czas a smoczki trójki juz mam kupione tylko musze wygotowac.

Hanula zaskoczyła wszystkich śmiejąc się głośno :D cudnie
No i co chwilę na brzuch się przekreca, ciągle juz musze mieć ją na oku ;)

reklama
Betula uważaj bo za chwilę mleko też będzie chciała z łyżeczki;):)

Mi dzisiaj sobota jakoś szybko zleciała że nawet nie wiem kiedy. Jakaś zmęczona jestem dzisiaj. Dobrze że młode grzeczne. Nawet kolacji dzisiaj nie zrobiłam cóż pizze zamówimy.

Ja tez jakaś padnięta. I kregoslup mnie boli :/
Ostatnio zasypianie i w dzień, i w nocy to jakiś koszmar, rozgląda się na wszystkie strony zamiast spać a potem płacz że zmęczona :confused:

co tu tak cicho? ;)

magmich, eeee, mleczko to tylko z butelki... zresztą jak widzi butlę to micha jej się śmieje ;)

u na nie ma spania bez smoka :( ze smokiem też nie ma, bo młoda jak wypluje to ryczy...

Ja już nie pamiętam kiedy mnie kręgosłup nie bolał. Mąż chce mnie do masażysty wysłać. Dzisiaj myłam okno w pokoju córki i jak ktoś wymyśli okna samoczyszczące to jestem pierwszym klientem.

Betula to cisza przed burzą;)

A tak marginesie Caro dawno nie dała się słyszeć.

Młode już grzecznie w łóżeczku śpi starsze za chwilkę do spania pójdzie i reszta "dnia" dla mnie.

Dzisiaj jakiś dzień śpiocha oczywiście dla mnie a nie mojej młodej hehe
Carol hop hop

Magmich to szalej z "resztą dnia":)) moja też już śpi, czasami przy niej to odliczam czas do 19 hihi

Betula ze nie wymyslili misia który łapie i z powrotem wrzuca do buźki smoczki hehe

reklama
U nas bez smoczka też nie ma spania. Dlatego z nią siedzę aż nie zaśnie i jak jej wypadnie to szybko jej wsadzam do buźki zanim się rozbudzi :-p

Do góry