reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Ola jak dla mnie to ostatnio w pepco nie ma nic ciekawego. U mnie jest taki sklepi który nazywa się TIFO (coś podobnego jak pepco czy textil) mają tam największy wybór ciuszków. Co nie zmienia faktu że 68 jest jak towar deficytowy. Normalnie gdzie bym nie poszła to trudno dostać ten rozmiar.

reklama
Betula tak, dokladnie ten model mamy. Nie testowałam w ogrodzie, ale jak Antek spi w domu, na gorze, a ja jestem na dole, to zasieg jest, słyszalam jego kazde mrukniecie.

Demolka nie kojarze zadnej hurtowni z ciuszkami, bede musiala sie rozejrzec ;)

Magmich tez zauwazylam defict w tym rozmiarze :/ zaryzykuje jutro jednak to Pepco a jak nic nie bedzie to textil online ;)

Ola moje dzisiejsze zakupy właśnie z pepco są. Teraz na pewno są body i koszulki na licencji disneya z myszką miki ;-) ;)
U mnie to jedyny sklep z odzieżą niemowlęcą do którego mogę dojść piechotą, reszta tylko autem.
U nas z rozmiarem jest ten problem, że 68 część już za mała albo na styk a 78 za wielkie :baffled:

Betula "mój Haniak" dzisiaj podobnie :-p Tylko z pieluchą tetrową był problem bo ciągle ją skopywała :laugh2:

Ja na szczęście mam większość ciuchów odkupionych, po haniowej kuzynce, to i komplet letnich ciuchów mam :] I robię wielkie "ufff", bo generalnie z zakupami mam spokój, tylko drobiazgi dokupuję.

Dzisiaj noc w miarę OK (chociaż jak czytam, że Wam dzieciaki przesypiają po 7-9 h to zazdroszczę jak nie wiem).Haniak poszedł spać o 20. Przebudził się o 21, 22 (poryczał jak lew i poszedł spać), potem o 2:30 na mleczko i o 6:45 zarządzona została już pobudka, bo dzień zapowiada się piękny... :)

Bettina ale pomiędzy rozmiarem 68 a 78 jest jeszcze 74.

U nas noc mega zasnęła o 22.30 pobudka o 7.20 na mleko znowu spanko i teraz dopiero się budzi. Za to w ciągu dnia będzie rządzić.;)

Bettina Antos jest chyba takich samych wymiarow co Twoja Hania, bo ma 65 cm, wiec mamy podobny problem, ale 74 jeszcze nie zakladam, bo sie topi :p

U nas noc srednia, ewidentnie mu bylo za goraco. W czym teraz spia Wasze maluchy?

Moja śpi w śpiochach i kaftaniku z długim z tym że ja mam przez większość nocy okno otwarte u nas w sypialni.

Dzisiejsza noc była cudowna, zasnela po 20 i dopiero o 4 się obudziła. Zero budzenia na smoczka, szok. Potem spala od 5 do 8. :D ale głowę miała z drugiej strony niż ja polozylam

Magmich miałam na myśli 74, głowa rozkojarzona.
Ola ja dzisiaj założyłam body 74 z pepco bo oni maja zaniżona rozmiarowke to jak z długości ok to z szerokości masakra :/

Hanula dzisiaj spala w samym pajacu

Bettina ja z pepco kupilam dwa body 74 i jedne za male a drugie na styk. Roznica po dlugosci kilka cm;/

U nas grzmi.

Przyszła paka z textila. Jupooi:)

A jutro szczepienie....

reklama
Do góry