reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

My zaliczyliśmy drugi spacer do miasta i kupiłam komplecik cieniutkie krótkie spodenki i bluzeczkę a dla starszej sandałki;) Ceny ubranek dla maluchów to jakiś kosmos tym bardziej że tak szybko wyrastają.
U nas dzisiaj też upalnie ale jutro ma być chłodniej... o jeden stopień;):)

reklama
Ależ pogoda! Taka, że cały dzień praktycznie siedzę w domu chowając dziecko przez słońcem, bo walczę o poprawę kondycji skóry i boję się słońca straszliwie.

A poza tym moja tak nie lubi pozycji na brzuchu, że zaczęła się przewracać na plecy :]

Hurrraaaaaa!!!! Frejke można spalić!!! Bioderka się naprawily!!!! Jeju jak mi ulżyło! Zwłaszcza, ze teraz tak gorąco.

Magmich ja czesto zamawiam ciuszki, zazwyczaj body,w sklepie on line textil market. Polskie ciuszki, gruba porządna bawełna. I niskie ceny,bo czesto sa wielkie obniżki. Wlasnie czekam na pakę dla Antośka.

PaniAg świetne wieści :D

Moja za to odzyskała głos, gurzy, piszczy, krzyczy aż miło :D

Ja dzisiaj kupiłam dwie pary szortów, body, koszulkę i leginsy dla małej. :) szukam jakiegoś fajnego kapelusika na słońce.
Musze zobaczyć ten textil market co ma ciekawego

Ja też mam straszny problem z ubieraniem młodej. Lecę na długi rękaw body jakoś nie mam przekonania do krótkiego bo wieje i mi się wydaje ze zmarznie. Taka panikara ze mnie:)
Tragedii ciąg dalszy Ala zaczyna doskonale rozróżniać obcych ludzi, co ktoś kogo nie zna się nachyli - ona w ryk!!!!!Dzisiejszy dzień marudny na maxa! ciekawe jak bedzie jutro bo muszę do lekarza jechać i nie będzie mnie ze3h mam nadzieję ze moja mama da radę aż się boję, normalnie jak wchodzę na klatkę schodową to nasłuchuję czy nie płacze ech...mam nadzieję że to czasowe.
A Wasze skarby też już zaczynają odróżniać "obcych"?

A PaniAg gratulacje cieszę się że bioderka tak sie poprawiły! widać warto było teraz Wam się przemęczyć!

PaniAg super z bioderkami. W naszym stacjonarnym textiu to ostatnio straszna lipa. Zobaczę co mają on line.

Bettina to widzę że nie tylko ja poszalałam dzisiaj na zakupach.

Demollka a ile w Ciebie stopni za oknem że myślisz że za chłodno? U mnie też dzisiaj wiało a mała w krótkim mi się spociła.

PaniAg ciesze sie, ze frejka pojdzie w zapomnienie ;)

Demolka moj Antek do pbcych sie usmiecha dopki go nie wezmie na rece nikt oprocz mnie lub meza. Mam nadzieje, ze to minie...
Tez jakos nie mam przekonania do krotkich ciuszkow dla takiego malucha, dzis Antos mial dlugie body i bawelniane spodnie i sie nie spocil a bylo 26 stopni. Potrzebuje jakiejs fajnej czapy na lato, wiecie gdzie moze taka dostane? Widzialam ostatnio cudne kapelusze słomkowe, ale to jak bedzie starszy ;)

Jutro się wybieram do Pepco, wiecie moze czy jest cos ciekawego ?:)

Betula my mamy nianie Overmax, tania, zasieg dobry i spelnia swoja role :)

Magmich no właśnie było ciepło ale mała się nie spociła, poza tym tak kombinowałam ze przecież długi od krótkiego różni się paroma cm:)) a ja mam bodziak bawełniany oczywiście ale bardzo cieniutki że się śmiałam że przez niego jej cycuszki prawie widac hehe

Ola a nie masz jakiejś hurtowni dziecięcej w okolicy? u nas mamy tam zawsze piękne czapusie, ostatnio weszłam po parasolkę do wózka i bym zapomniała jej kupic bo wyszłam z trzema cackami na główkę hehe i sie wracałam:))

reklama
Mój Haniak dzisiaj półnagi "biegał" ;) W bodziaku z krótkim rękawem i skarpetkami. Na nóżki narzuciłam jej pieluszkę tetrową.

Ola, Babyline 2.1? Łapie Ci zasięg np w ogrodzie (jeśli posiadasz)?

Do góry