reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

A ja narzekam,ze moj nie chce smoka. Nocne cyrki to widzw ,ze z tym norma...

Antek wczoraj zasnal na rekach przy wizycie tesciow. Odlozylam go i spal do 4. Zjadl i zasnal znow do 7.oo, odlozylam bo mi ciezko bylo ale oczka mial otwarte.

Potem juz rano na cyc, pobawil sie, nawalil w pampa, zjadl butle mojego i zasnal znow na 4o min...w swoim lozeczku!!!! Juhuu, klade go na kolderke w dzien i mu chyba dobrze.

Idziemy zaraz na spacer poki pogoda;)

reklama
Ola tak prawie trafiłaś z opisem tylko włosy mam do ramion ale planuje skrócić;)

Moja spała usnęła coś koło 23 i wstała po 7 więc idzie się wyspać.

Jak ja Wam napisze co mi się śniło dzisiaj to pękniecie ze śmiechu (ja mam ostatnio pokręcone sny) Śnił mi się Macierewicz sprzedający szparagi. Chyba przestane wiadomości oglądać;)

Mi sie też ostat io snia glupotki ;) moze jeszcze jakies hormony steruja naszymi mozgami;)

Moj Aparacik nie spal wcale na spacerze. Noo mkze z 15 minut i obudzilo go auto i koniec... Ale na szczescie nie plakal. Szkoda, ze nie spal bo bedzie nam marudzil.... I obiadu nie da zjesc....

Magmich to 100% prawdy ;) ludzie sobie nie zdaja z tego sprawy...

Antosiwi widac juz zabek :) a wczoraj nawet byly dwie kupy! Szalenstwo!

Wybrałaś już sukienkę? :laugh2:

Fakt macierzyństwo łatwe nie jest, jest ciężko, są chwile wyczerpania, zwątpienia, płacze się z bezsilności razem z dzieckiem ale mimo to jednak jest cudownie. ;-) ;) Żaden uśmiech jeszcze nie dawał mi tyle radości co tego małego człowieczka. :laugh2:
Pamiętam, że ile razy chciałam się zdrzemnąć z Hanulą to nim ja zasnęłam to ona już się budziła hahaha :-p:-p

Cala prawda, mnie na szczęście ominela depresja poporodowa ale miałam wiele chwil załamania i najgorszy był wlasnie brak snu. Choć Vera spi sto razy lepiej od starszej córki, aż boje sie zapeszyć ale spi super.
U nas dzisiaj upał i duchota, siedzę sobie na tarasie z Vera, maz pojechał ze starsza pierwszy raz w tym roku na basen, pewnie przyjadą niezłe strzaskani :-)

Ola gratki dla Antka za ząbek, szybko :-)

A jak Wam mija niedziela?

Nam niedziela minęła w wesołym miasteczku potem na przystani żeby kaczki nakarmić i na końcu wylądowaliśmy we własnym ogródku w cieniu pod drzewem z kawą i lodami. A miałam sprzątaćo_O

Ostatnia edycja:
U nas dzień jak codzień. Byłyśmy na spacerze, Hanula wyjątkowo mało spala, wydaje mi się ze było jej gorąco mimo że na karku normalnie ciepła. Dopiero jak chodzilam non stop w cieniu to zasnela na trochę. Jutro zapowiadają 30 stopni :o a my takie nie przygotowane, w ogóle nie mamy letnich ubrań. Czekają nas zakupy ;)
No i musimy trochę dzien przeorganizowac aby później wychodzić

Magmich ja mam wrażenie ze w niedzielę bałagan tworzy się jakoś bardziej mimo ogarniania :p

reklama
Ale produkujecie ze nie mogę nadrobić a Ala tak daje popalić ze szok, stawałam autem w lesie i nie mogłam jej uspokoić, na łeb dostanę!

Ola gratki dla Szczerbolka pierwszego na forum:)))

Do góry