reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

kurcze moj Antek sie jeszcze nie przemieszcza, potrafi tylko z plecow na bok. Myslicie, ze z nim wszystko ok? :(

reklama
Ola na bank z nim wszystko ok. Ty jako osoba pracująca w żłobku powinnaś pamiętać że każde dziecko ma swój czas ;)

Bettina ja do porodu myslalam, ze o dzieciach wiem wszystko...no prawie wszystko. Teraz mam wrazenie, ze nie wiem nic. Ze swoim dzieckiem jest zupelnie inaczej. Wszystkim bardziej sie przejmuje, a myslalam, ze mamy w zlobku samych przewrazliwionych rodzicow-teraz sama taka jestem. ;)

Betula korzystaj i odpoczywaj ;)

U nas ciągle wysypka na brzuszku, znika i się pojawia, chyba w poniedziałek pójdę do lekarza. W czwartek mamy szczepienie i nie wiem co teraz. A jak akurat na wizycie krostki jej znikną? :confused:

Ola a gdzie leżakuje Twój Antek w okresie aktywności? Może ma za miękkie podłoże?

Ostatnia edycja:
Bettina a może zmieniłaś płyn albo coś słabo wypłukane było?

Jak ja Wam zazdroszczę tego długiego spania. Nam zdarzyło się raz z przerwami do 8.30! a tak 6-7 i koniec, czasami drzemka na 15min ale ja nie zdążę nawet przysnąć:(

Ola moja Ala też nie za bardzo się przewraca, bardziej bawi ją podrzucanie pupki w leżaczku, odbija się od brzegu stópkami- wiadć to bardziej ją kręci:)

reklama
Do góry