reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
Carolajna32
betula
Ja dzis mloda podrzucilam babci. Jezu jak pusto w tym domu teraz...
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Bettina2701
Ola na bank z nim wszystko ok. Ty jako osoba pracująca w żłobku powinnaś pamiętać że każde dziecko ma swój czas
Bettina ja do porodu myslalam, ze o dzieciach wiem wszystko...no prawie wszystko. Teraz mam wrazenie, ze nie wiem nic. Ze swoim dzieckiem jest zupelnie inaczej. Wszystkim bardziej sie przejmuje, a myslalam, ze mamy w zlobku samych przewrazliwionych rodzicow-teraz sama taka jestem.
Betula korzystaj i odpoczywaj
Betula korzystaj i odpoczywaj
Bettina2701
U nas ciągle wysypka na brzuszku, znika i się pojawia, chyba w poniedziałek pójdę do lekarza. W czwartek mamy szczepienie i nie wiem co teraz. A jak akurat na wizycie krostki jej znikną?
Ola a gdzie leżakuje Twój Antek w okresie aktywności? Może ma za miękkie podłoże?
Ola a gdzie leżakuje Twój Antek w okresie aktywności? Może ma za miękkie podłoże?
Ostatnia edycja:
Bettina a może zmieniłaś płyn albo coś słabo wypłukane było?
Jak ja Wam zazdroszczę tego długiego spania. Nam zdarzyło się raz z przerwami do 8.30! a tak 6-7 i koniec, czasami drzemka na 15min ale ja nie zdążę nawet przysnąć
Ola moja Ala też nie za bardzo się przewraca, bardziej bawi ją podrzucanie pupki w leżaczku, odbija się od brzegu stópkami- wiadć to bardziej ją kręci
Jak ja Wam zazdroszczę tego długiego spania. Nam zdarzyło się raz z przerwami do 8.30! a tak 6-7 i koniec, czasami drzemka na 15min ale ja nie zdążę nawet przysnąć
Ola moja Ala też nie za bardzo się przewraca, bardziej bawi ją podrzucanie pupki w leżaczku, odbija się od brzegu stópkami- wiadć to bardziej ją kręci
reklama
Carolajna32
Bettina u nas były krostki, lekarz obejrzał i pozwolił szczepić. Zmieniliśmy płyn i jest już dobrze.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom